Global Energy lanceert nieuwe website

20 april 2018 | door Martijn Visser

Internationale specialist in olie en gas projecten

Global Energy biedt totaaloplossingen voor werving in de energiesector, variërend van projectontwikkeling en engineering tot constructie en uitvoering. Menselijk kapitaal is de belangrijkste troef voor de uitvoering van elk project.

Daarom is hun personeel ervaren, gekwalificeerd en zeer toegewijd om projectwaarde te leveren met respect voor en zich te houden aan bedrijfsverantwoordelijkheid en individuele verantwoordelijkheden.

Global Energy is wereldwijd actief en heeft kantoren in het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, India en Europa.

De opdracht

De website van Global Energy dateerde alweer van een paar jaar geleden. Naast een verfrissing van haar vormgeving was Global Energy op zoek naar een eenvoudig en krachtig Content Management systeem. Daarnaast moet de website uitblinken in vindbaarheid, gebruiksgemak voor haar bezoekers en volledig schaalbaar werken.

Het resultaat

Samen met partner Viadea, wat voor het webdesign zorgde, ontwikkelde Webkracht de techniek en zorgde hiermee dat de website weer helemaal up-to-date is. Bovendien kanGlobal Energy haar website zelf eenvoudig onderhouden met Exolog CMS.

Naast een database van nieuwsartikelen biedt de website een overzicht van de prachtige projecten waar Global Energy voor mag werken. Toekomstige opdrachtgevers lezen er alles over de unieke werkwijze van Global Energy en kandidaten kunnen er met een sollicitatieformulier hun gegevens achterlaten.

Ook interessant

5 dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen

20 July 2021

Waarom Wordpress niet altijd de beste keuze is voor je project

20 July 2021

De ultieme checklist: 16 vragen aan je webbureau voordat je start!

07 June 2022
whatsapp.png