Webkracht sponsort Fietsen voor de Buurvrouw editie 2017

4 april 2017 | door Martijn Visser

Fietsen voor de Buurvrouw 2017

Dit jaar is de bekende sponsortocht te gast bij de Driebergse Tourclub (DTC) en fietsen we de Heuvelrug Kromme Rijn Tocht.  Met afstanden van 30, 45, 80, 110 of 140 KM is er zowel voor gezinnen met kinderen als voor gevorderde fietsers een prima uitdaging. Op iedere route is halverwege een rustpunt waar je gezellig kan zitten, eten en drinken. De route van 30 kilometer is prima te doen voor kinderen.

De route

De tocht biedt een prachtige mix van landschappen die Midden-Nederland te bieden heeft. In het begin van de route worden diverse klimmetjes aangedaan. Bijvoorbeeld de Pyramide, Ruiterberg, Hoogstraat, Amerongse Berg en Grebbeberg, afhankelijk van de afstand. Na Amerongen verlaten we de Heuvelrug en kunnen we genieten van het uitzicht op de dijken. Langs de appelboomgaarden in het gebied van de Kromme Rijn keren we weer terug naar Driebergen.

Fiets mee...

…en zorg dat we dit jaar met een record aantal deelnemers van start gaan!

een leuke dag uit met collega’s of zakelijke relaties Fietsen met La Vecina is een leuke en sportieve dag uit en natuurlijk steun je een geweldig doel. Neem contact op met kaboul voor mogelijkheden.

Het doel

De opbrengst van dit sportieve en gezellige evenement gaat naar de kinderen van opvanghuis La Vecina in Colombia. La Vecina biedt kinderen een thuis, onderwijs en eten. Zodat ze écht een toekomst hebben.

Webkracht is verantwoordelijk voor, en sponsort samen met partner Budelinc, het ontwerp, de bouw en het onderhoud van de website.

Ook interessant

5 dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen

20 July 2021

Waarom Wordpress niet altijd de beste keuze is voor je project

20 July 2021

De ultieme checklist: 16 vragen aan je webbureau voordat je start!

07 June 2022
whatsapp.png