Hosting en mail

Met snelle hosting, een duidelijk onderhoudscontract en 24/7 support ontzorgen we je op online gebied.

Van domeinnaam en mail, tot eigen server in de cloud

Jouw domeinnaam

Een domeinnaam is jouw online naam waarmee je naar buiten treed op je website. Bij ons kun je alle domeinnamen registeren die er beschikbaar zijn. De meeste voorkomende domeinen zijn .nl, .com en .org. Maar ook een .be, .online, .amsterdam of .tv kun je laten registeren.

Hosting van jouw project

Om jouw website, webapplicatie, webshop of welk online project dan ook te bouwen, moet je het lasten hosten. Je betaalt daarmee voor een stuk serverruimte, waarmee jouw website beschikbaar wordt op internet. Het heeft onze voorkeur om website die we gebouwd hebben ook te hosten. Dat maakt het onderhoud namelijk sneller, flexibeler en zekerder.

Onderhoud, SLA en ondersteuning

Een goede website kan niet zonder goed onderhoud.Afhankelijk van jouw website, type project en CMS (Content Management Systeem), sluiten we met elkaar een onderhoudscontract af.

In dat onderhoudscontract staat wat wij verplicht zijn te leveren, hoe snel we in aktie komen bij calamiteiten en hoe vaak je website wordt geupdate. We doen dat altijd op een manier die duidelijk is en voor beide partijen werkt.

Diensten

Webhosting

Regelmatig website-onderhoud zorgt ervoor dat je website of maatwerkwebapplicatie up-to-date, veilig en goed bruikbaar blijft.

lees meer

TYPO3 hosting

Bij Webkracht combineren we de dynamiek van TYPO3 met hosting die staat als een huis.

lees meer

Onderhoudscontract

Regelmatig website-onderhoud zorgt ervoor dat je website of maatwerkwebapplicatie up-to-date, veilig en goed bruikbaar blijft.

lees meer

Dedicated server

Als je één of meerdere zware websites of applicaties hebt, kun je veel voordelen halen met een eigen server (VPS).

lees meer

Applicatiebeheer

Webkracht helpt organisaties met het ondersteunen van de bedrijfsvoering, door het ontwerpen en opzetten van nieuwe applicaties.

lees meer

De grootse en meest ondernemende studentenvereniging uit Enschede

A.S.V. Taste

Baanbrekend multicultureel mediaplatform

MTNL

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png