Leadgeneratie website

Wil je meer klanten voor jouw bedrijf? Dan is een uitgekiende website die meer sales voor jou binnenhaalt een slimme zet.

Optimaliseer je marketing... en vooral ook je website!

Veel marketeers en eigenaren richten hun inspanningen op het optimaliseren van digitale marketing. Terecht, want dat is een van de beste strategieën voor het genereren van leads.Digitale marketing draait alleen ook,
of zelfs vooral, om je website.

En helaas zijn veel websites niet gebouwd voor het genereren van leads. Die websites zijn traag, hebben weinig leuke of relevante inhoud en zijn niet vriendelijk voor mobiele gebruikers. Dat maakt het aantrekken van gekwalificeerde leads een enorme uitdaging.

Die uitdaging kun je met ons echter prima aangaan. We denken graag met jou en je bedrijf na om een website te ontwikkelen die super geschikt is voor het genereren van leads.

Waar moet een goede leadgeneratie website aan voldoen?

Een leadgenererende websites is altijd goed op te volgende vlakken:

  • - Sociaal bewijs
    - Focus op de gebruiker
    - Duidelijkheid
    - Vertrouwenswekkend
    - Gepersonaliseerd

Daarnaast moet een website vanuit technisch oogpunt ook veilig, schaalbaar en bovendien snel zijn.

Tot slot moet de zoekmachineoptimalisatie (SEO) meer dan dik in orde zijn, en ook de call-to-action (CTA's) duidelijk zijn bepaald.

Ook voor jouw bedrijf

In onze ervaring is er voor elke branche of markt wel een goede leadgeneratie website op te zetten. Vaak kun je bij concurrenten ook even kijken hoe het wel of misschien juist niet moet.

Samen met jou gaan we graag kijken op welke slimme manier we een leadgeneratie website kunnen laten werken voor jouw bedrijf. 

Ben je klaar
om er een
succes van
te maken?

 Plan een koffie of Zoom-meeting met Martijn op 06 480 840 58 of via email

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Onderhouden en hosten jullie mijn site ook?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Help! Ik zie door de bomen het bos niet meer!

Ben je je aan het verdiepen in de materie rondom je website of webapplicatie en ben je de weg een beetje kwijtgeraakt? Dat begrijpen we helemaal!

Het is ook lastig om alles goed te begrijpen. En zeker rondom hosting, content management, webapplicaties en SEO wordt het vaak vrij technisch.

Maar geen zorgen hoor. We helpen je graag verder en kunnen je complexe zaken gewoon simpel uitleggen. Je kunt vertrouwen op onze kennis. We doen dit al 20 jaar met passie en plezier en zijn nooit uitgeleerd in dit mooie vak!

15:00