010NOTARIS

Marktleider in notariaat uit Rotterdam

010NOTARIS is het grootste notariskantoor van Rotterdam en omstreken en biedt diensten aan op het gebied van personen- en familierecht, vastgoedrecht en ondernemingsrecht.

Hoe kunnen onze websites verbeterd worden?

010NOTARIS benaderde Webkracht eerst voor het uitvoeren van een aantal kleine opdrachten. Daarna kwam de vraag of we ook wilden helpen met de technische herbouw van hun website. De techniek, snelheid, veiligheid en score in Google kon namelijk een stuk beter. Ook op het gebied van mobielvriendelijk was er verbetering nodig.

De uitdaging

De website van 010NOTARIS heeft enorm veel pagina's. Die pagina's scoren stuk voor stuk op een bepaalde manier in Google. Belangrijk was om die score niet alleen te behouden maar ook verder uit te bouwen.

Daarnaast was de techniek niet op orde. De website gebruikte teveel plugins waardoor hij traag en onbeheersbaar werd.

De uitdaging was om de techniek, snelheid, veiligheid en score in Google te verbeteren, binnen de mogelijkheden van de website.

Het resultaat

Samen met 010NOTARIS is een plan van aanpak uitgestippeld. In voortdurend overleg met de content manager is de website in fases verbeterd. Niet alleen de techniek, ook de mobielvriendelijkheid en score in Google is in de loop van tijd alleen maar beter geworden.
Uiteindelijk moest de code flink op de schop om dit te doen.

De website is continu in verbetering. Zo zijn er onlangs diverse automatiseringen met andere softwarepakketten toegevoegd. Door nauw samen te werken halen Webkracht en 010NOTARIS  telkens het maximale uit elkaar én uit de website.

Meer over 010NOTARIS

010NOTARIS is een notariskantoor gevestigd in Rotterdam, opgericht in 1999. Het kantoor bestaat uit een team van ervaren notarissen en medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende juridische gebieden.

010NOTARIS staat bekend om hun persoonlijke aanpak en klantgerichtheid. Ze begrijpen dat juridische aangelegenheden vaak ingewikkeld en emotioneel beladen zijn, en daarom maken ze de tijd om naar hun cliënten te luisteren en hun vragen grondig te beantwoorden.

Een van de unieke aspecten van 010NOTARIS is hun specialisatie in onroerend goed. Ze bieden een breed scala van diensten, van het opstellen van koopovereenkomsten tot het verzorgen van de juridische afwikkeling van een aankoop.

Daarnaast zijn zij ook gespecialiseerd in het geven van advies aan bedrijven en ondernemers. Hierbij gaat het om advies over ondernemingsrecht, contracten en fusies en overnames.

010NOTARIS is ook gespecialiseerd in het opstellen en verifiëren van testamenten en andere erfrechtelijke zaken. Zij zorgen ervoor dat de wensen van de cliënten op een juiste manier worden vastgelegd en uitgevoerd, en dat de erfenissen zo eerlijk mogelijk worden verdeeld.

Kortom, 010NOTARIS is een notariskantoor in Rotterdam met een persoonlijke aanpak, met gespecialiseerde notarissen in onroerend goed, ondernemingsrecht, erfrecht en testamenten. Zij staan bekend om hun klantgerichtheid en hun vermogen om juridische aangelegenheden op een heldere en efficiënte manier af te handelen.

Resultaten

  • Goede score in Google
  • Technisch sterk verbeterd
  • Makkelijk te onderhouden
  • Veiligere en snellere site

Diensten

Webdesign Responsive website SEO (Google optimalisatie) Onderhoudscontract Webhosting

Met Webkracht kunnen we enorm prettig samenwerken. Martijn en Pim en het team weten waar ze het over hebben. Dat hebben we bij voorgaande bureaus nog wel eens anders ervaren. 

 

- Hans Rath, webredacteur

Andere projecten

Landelijke intermediair voor uitzendpersoneel

Careermaker

Vier de vrijheid op 5 Mei in Rotterdam

Bevrijdingsfestival Zuid-Holland

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png