Antenne Rotterdam

Mediaplatform voor de stad Rotterdam

Antenne Rotterdam is een mediaplatform ontwikkeld door Creatief Beheer. Met duizenden bezoekers per maand en meer dan 10.000 blogs is het een grote online community voor regio Rotterdam.

Hoe zetten we een succesvolle online community op?

Antenne Rotterdam is een mediaplatform ontwikkeld door Creatief Beheer. Met duizenden bezoekers per maand en meer dan 10.000 blogs is deze maatwerkapplicatie een grote online community voor regio Rotterdam.

De vraag

Ontwikkel een online community voor ons. Help ons deze community uitbouwen tot een van de grootste in regio Rotterdam.

De uitdaging

Kun je naast de diverse social media platforms nog een nieuwe platform uitbouwen? Kun je ervoor zorgen dat er genoeg momentum komt vanuit de community om het platform te laten uitgroeien? Is het technisch realiseerbaar omdat te doen met een scherp budget, zowel voor de opstartkosten als de kosten van een eigen server?

Het resultaat

Nadat oprichter Rini Biemans en Webkracht elkaar een paar keer hadden gesproken was duidelijk dat ze een samenwerking zagen zitten.

Webkracht had met andere platforms en communities ruime ervaring opgedaan en kon deze ervaring inzetten voor Antenne Rotterdam.

Door slim te programmeren en gebruik te maken van de laatste technieken is een solide website ontstaan. Door het inzetten van Exolog als platform is de website geoptimaliseerd, waardoor de website de grote hoeveelheid blogs, artikelen en bezoekers altijd aan kan.

Resultaten

 

  • Veel gekoppelde modules
  • Supersnelle website
  • Goede doorzoekbaarheid

Diensten

Webdesign Maatwerkapplicatie Applicatiebeheer Dedicated server Onderhoudscontract Extranet

De samenwerking met Webkracht verliep vanaf het begin al meteen goed. Ze luisterden naar wat ik voor ogen had en konden dat vertalen naar een goed ontwerp en een perfect werkende website.

 

- Rini Biemans, eigenaar

Andere projecten

Topaanbieder van unieke herenmode

WoW!Underwear

Professioneel presenteren en opbergen

Dibema

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png