A.S.V. Taste

De grootse en meest ondernemende studentenvereniging uit Enschede

A.S.V. Taste is met ruim 500 leden de grootste en meest ondernemende studentenvereniging van Enschede.

Hoe kunnen we een website en portal voor onze leden opzetten? 

De vereniging kent verschillende jaarclubs, disputen, genootschappen en commissies. Taste, opgericht in 1988, is sinds 1996 gevestigd in de Pakkerij aan de Oude Markt. Hier komen de leden verschillende dagen in de week bijeen op Sociëteit Antigoon.

Natuurlijk worden er, zoals een studentenvereniging betaamt, grote feesten georganiseerd. Daarnaast zet Taste ook activiteiten met een wat serieuzer karakter neer. Denk hierbij aan een openlucht bioscoop, een besturendag en de Taste Business Tour. Deze activiteiten georganiseerd door Taste leden, zorgen voor leerzame ervaringen en mooie manifestaties. Taste leden willen het meeste uit hun studententijd halen en willen zich ontwikkelen buiten hun studie.

De vraag

Voor de vereniging waren een aantal zaken belangrijk. Zo wilden ze niet alleen een website, maar ook een uitgebreid extranet, waarin ze een groot aantal dingen geregeld wilden hebben. Allereerst was het belangrijk om een ledenadministratie op te zetten. Leden krijgen zelf de mogelijkheid om in te loggen en hun gegevens te updaten. Dit doen ze op hun persoonlijke account.

Daarnaast wilden ze een mailadministratie met mailingmodule. Dus de mogelijkheid om zelf forwardadressen en mailinglists aan te maken, voor de administrator van de website.

Leden hebben de mogelijkheid, als ze ingelogd zijn, op het extranet het smoelenboek te zien. Ook een fotoboek, oftewel een fotoboekmodule voor leden met die rechten, was een belangrijke wens. Daarnaast zijn een uitgebreide agenda/kalender, een commentsysteem op berichten, een nieuwsmodule met archief, een zoekfunctie voor alle data en een forum/prikbord ontwikkeld.

Resultaten

  • Aansprekend ontwerp
  • Veel maatwerkfuncties
  • Flexibele backend
  • Schaalbaar op alle apparaten
  • Makkelijk te onderhouden

Diensten

Webdesign Responsive website Extranet Onderhoudscontract Webhosting Applicatiebeheer Maatwerkapplicatie

Andere projecten

De marktleider in zonwering en rolluiken

Zonweringstunter.nl

Onderwijsstichting voor openbare scholen

OPO-R

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png