Bevrijdingsfestival
Zuid-Holland

Vier de vrijheid op 5 Mei in Rotterdam

Bevrijdingsfestival Zuid-Holland is een jaarlijks terugkerend festival, georganiseerd op Bevrijdingsdag. Samen met Nationaal Comité 4 en 5 mei en JMR Produkties uit Rotterdam, realiseerde Webkracht een herbruikbaar formaat voor de jaarlijkse edities van dit festival.

Door het gehele land wordt op Bevrijdingsdag activiteiten georganiseerd. De Nationale Viering van de Bevrijding op 5 mei vindt plaats in Amsterdam en de twaalf provinciehoofdsteden. Elders in het land zijn er verschillende bevrijdingsfestivals, waaronder de editie in Rotterdam.

In het verleden hebben er grote Nederlandse namen opgetreden, zoals Caro Emerald, Blaudzun, DeWolff en Kraantje Pappie. 

Meer over Bedrijvingsfestival Zuid-Holland

Bevrijdingsfestival Zuid-Holland is een jaarlijks terugkerend festival dat wordt gehouden op 5 mei, de dag waarop Nederland herdenkt dat het land in 1945 bevrijd werd van de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het festival is ontstaan in 1995 en wordt georganiseerd door de Stichting Bevrijdingsfestival Zuid-Holland.

Er zijn verschillende edities van het festival geweest. In de beginjaren vond het festival voornamelijk plaats in Den Haag, maar inmiddels wordt het festival ook gehouden in andere steden in Zuid-Holland, zoals Rotterdam, Leiden en Dordrecht.

De eerste editie van het festival was gericht op muziek en cultuur, met optredens van verschillende artiesten. In de loop der jaren is het festival uitgebreid met andere activiteiten, zoals een vrijmarkt, een kinderfestijn en een herdenkingsceremonie.

Het festival heeft als doel om de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levend te houden en de bevrijding van Nederland te vieren. Het is een belangrijk evenement in Zuid-Holland en wordt door veel mensen bezocht.

De laatste editie van Bevrijdingsfestival Zuid-Holland was in 2021. Door de Covid-19 pandemie, werd het festival gedeeltelijk online gehouden. Er waren veel online optredens van bekende artiesten en er zijn herdenkingsceremonies uitgezonden op televisie.

Resultaten

  • Onderscheidend ontwerp
  • Geschikt voor edities
  • Volledig responsive
  • Makkelijk te onderhouden
  • Interactieve kalender

Diensten

Webdesign Responsive website Onderhoudscontract Webhosting

Andere projecten

Levensliederen en sterke verhalen

Nacht van de Kaap

Sfeervolle hotels in Amsterdam en Rotterdam

Hotel BAZAR

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png