BIZ-platform

Expertisecentrum voor zakelijke fondsen

BIZ-platform helpt ondernemersfondsen met het vergroten van hun kennis op het gebied van de wet BI-Zones. Webkracht hielp BIZ-platform aan een frisse website met een kalender voor seminars en inschrijfmodule.

Hoe maken we een centrale plek voor al onze online activiteiten?

BIZ-platform Nederland heeft als hoofddoelstelling om relevante partijen op lokaal economisch niveau te informeren over de mogelijkheden om de wet BI-Zones biedt. Daarmee wil het platform toegevoegde waarde bieden in het verbetern van het lokaal economisch klimaat.

De vraag

Ontwerp en bouw een website met nieuwsbrief voor een nieuw samenwerkingsverband van ondernemersfondsen. Daarnaast willen ze nieuwsbrieven uitsturen, persberichten plaatsen en aanmeldingen voor seminars kunnen ontvangen.

De uitdaging

De wensen van BIZplatform waren vanaf het begin vrij duidelijk. Het logo is door een partnerbureau ontworpen, dus de stijl was bekend. De uitdaging was om binnen korte tijd een aansprekende website op te zetten, gezien de ambities van het jonge bedrijf. Daarnaast moet alles goed functioneren en er goed uitzien op alle apparaten, van groot tot klein.

Het resultaat

Op basis van het gemaakte logo is een website ontwerpen en gebouwd met een zakelijke en frisse uitstraling. De schaalbaarheid, dus de werking op alle devices, viel goed in de smaak bij BIZ-platform.

Door de diverse wensen op het gebied van website, mailing en inschrijven op seminars, is er voor het krachtige maatwerkplatform Exolog gekozen.

Met het kiezen voor Exolog is er een solide basis voor alle wensen ontstaan.

Niet alleen is BIZ-platform verzekerd van een vlekkeloze werking, maar ook schaalbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak zijn gewaarborgd. Missie geslaagd!

Resultaten

  • Fris en modern ontwerp
  • Volledig schaalbaar
  • Kalenderfunctionaliteit 
  • Inschrijfopties
  • Nieuwsbrieffunctie

Diensten

Webdesign Responsive website Onderhoudscontract Applicatiebeheer

Ik hoefde niet lang na te denken om Webkracht weer te benaderden voor het opzetten van een nieuwe website. Ze hebben vaker webprojecten voor me gerealiseerd en dat ging eigenlijk altijd naar wens; mooi ontwerpen, snel geleverd en binnen het budget.

 

- Ton Sels, eigenaar

Andere projecten

Hoogwaardige turnkey woningen

Cap Living

Mediaplatform voor de stad Rotterdam

Antenne Rotterdam

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png