Careermaker

Landelijke intermediair voor uitzendpersoneel

Careermaker is een landelijke intermediair voor personeel, gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie, detacheren, payrolling en executive search.

Careermaker is een landelijke intermediair voor personeel, gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie, detacheren, payrolling en executive search. De eerste vestiging van Careermaker werd geopend in Rotterdam.

Webkracht begeleidde Careermaker bij de groei van haar organisatie met diverse fases van de website, inclusief extranet, een CRM en het verzorgen van mailings.

Meer over Careermaker

Careermaker is een uitzendbureau gevestigd in Nederland dat zich richt op het matchen van werknemers met passende baanmogelijkheden. Het bedrijf is opgericht met de visie om mensen te helpen hun carrièredoelen te bereiken en een passende baan te vinden die aansluit bij hun vaardigheden en ervaring.

Careermaker richt zich op een breed scala aan functies, waaronder administratie, logistiek, techniek, zorg en onderwijs. Het bedrijf heeft een groot netwerk van opdrachtgevers, waaronder bedrijven, instellingen en overheden. Hierdoor kunnen zij een grote diversiteit aan baanmogelijkheden aanbieden.

Het team van Careermaker bestaat uit ervaren recruiters en arbeidsdeskundigen die in staat zijn om de juiste match te maken tussen werknemers en opdrachtgevers. Zij gaan persoonlijk in gesprek met de kandidaten om hun vaardigheden, ervaring en ambities te begrijpen en zo een passende baan te vinden.

Careermaker biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder uitzendwerk, detachering, payrolling en werving en selectie. Hierdoor kunnen zij flexibel inspelen op de wensen en behoeften van werknemers en opdrachtgevers.

Het bedrijf is erkend en gecertificeerd door de Nederlandse Federatie van Uitzendondernemingen (NFU) en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Careermaker staat bekend om zijn professionele en persoonlijke aanpak en heeft als doel om mensen te helpen een passende baan te vinden waar zij zich kunnen ontwikkelen en groeien in hun carrière.

Resultaten

  • Aansprekend ontwerp
  • Perfect geprogrammeerd
  • Schaalbaar op alle apparaten
  • Makkelijk te onderhouden
  • Veel custom tools

Diensten

Webdesign Responsive website SEO (Google optimalisatie) Maatwerkapplicatie Extranet Webhosting Onderhoudscontract Applicatiebeheer

Andere projecten

Onderwijsstichting voor openbare scholen

OPO-R

Antwoord op al je horecavraagstukken

Horecaadviesbureau.nl

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png