ChangeKitchen

Helpt organisaties bij verander- trajecten

Changekitchen helpt organisaties beter, slimmer en flexibeler in te spelen op veranderingen om hen heen, waardoor ze blijvend betere resultaten behalen. Webkracht ontwikkelde samen met Budelinc de website.

Hoe krijgen we een professionele makkelijk te onderhouden site?

Changekitchen helpt organisaties met inzichten verkrijgen, waardoor ze zelfs aan oplossingen kunnen werken die helpen hun doelen op een structurele manier te halen. Dat doen ze door het vergroten van het aanpassingsvermogen van werknemers en directie van een complete organisatie.

De opdracht

Samen met partner Budelinc uit Rotterdam verzorgde Webkracht de technische realisatie van de website. Dat betekent niet alleen de HTML/CSS, maar ook de sjablonen voor het Content Management Systeem, de inrichting van de website en het testen en het opleveren.

Daarnaast verzorgde Webkracht de hosting, het technisch onderhoud van de website en alle aanpassingen en uitbreidingen.

Website met Exolog CMS

De website is ontwikkeld voor Exolog Content Management, waarmee op een makkelijke manier, dus zonder technische kennis, de website te onderhouden is. Changekitchen heeft met Exolog ook een systeem waarin alle toekomstige uitbreidingen te realiseren zijn.

Resultaten

  • Perfecte samenwerking
  • Pixel-perfect gebouwd
  • Schaalbaar op alle devices
  • Makkelijk te onderhouden
  • Toekomstbestendig

Diensten

Responsive website Webhosting Onderhoudscontract

Andere projecten

Modewinkel met passie en ambitie

Latenzo

Thuishaven voor softwaretesters

Bsure Digital

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png