Dibema

Professioneel presenteren en opbergen

Dibema bedenkt, produceert en levert topproducten op het gebied van opberg- en presentatiemiddelen. Samen met Webkracht verbeterde Dibema haar SEO door de website flink aan te pakken.

Dibema bedenkt, produceert en levert topproducten op het gebied van opberg- en presentatiemiddelen. Zo kritisch en nauwkeurig als Dibema is op haar klanten, zo was ze ook in de samenwerking aan de website.

Webkracht verbeterde de SEO en maakte de website mobielvriendelijk. Resultaat: meer gebruiksgemak en beter vindbaar! 

Meer over Dibema

Dibema is een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, bedenken en leveren van topproducten op het gebied van opberg- en presentatiemiddelen.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het creëren van innovatieve en efficiënte oplossingen voor de opslag en presentatie van producten in verschillende industrieën, zoals retail, industrie, kantoor en horeca.

De producten van Dibema zijn van hoge kwaliteit en ontworpen om de opslag- en presentatiebehoefte van de klanten te vervullen. Of het nu gaat om rekken, display units, kasten of andere opbergsystemen, Dibema levert producten die stijlvol, functioneel en duurzaam zijn.

Een van de unieke aspecten van Dibema is hun aanpak voor het ontwerpen van opberg- en presentatiemiddelen. Het bedrijf werkt nauw samen met klanten om hun specifieke vereisten te begrijpen en de beste oplossing te bieden. Dit leidt tot producten die perfect aansluiten op de behoeften van de klant en die bijdragen aan een efficiënte en effectieve werkomgeving.

In samenwerking met klanten, Dibema ontwikkeld ook op maat gemaakte oplossingen, die specifiek zijn ontworpen voor de unieke vereisten van de klant. Dit kan variëren van het aanpassen van standaardproducten tot het ontwerpen en bouwen van geheel nieuwe opberg- en presentatiemiddelen.

Kortom, Dibema is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve en efficiënte opberg- en presentatiemiddelen. Door hun aanpak van samenwerking met klanten en op maat gemaakte oplossingen, bieden ze producten die aansluiten op de specifieke vereisten van hun klanten en bijdragen aan een efficiënte en effectieve werkomgeving.

Resultaten

  • Goed geadviseerd
  • Verbeterde SEO
  • Volledig schaalbaar
  • Uitgebreid getest
  • Vlekkeloze werking

Diensten

SEO (Google optimalisatie) SEO quickscan Online marketing & advies Hosting, e-mail & domeinnamen

Andere projecten

Versterking voor jouw financiële organisatie

BAS Consultancy

De juiste begeleiding op het juiste moment

Het Volste Vertrouwen

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png