Dorpsraad Berkel-Enschot

Georganiseerd bewonersinitiatief uit Berkel-Enschot

De Dorpsraad Berkel-Enschot spant behartigt de belangen van de inwoners van Berkel-Enschot. In eerste instantie is een goed woon- en leefklimaat het belangrijkste doel. Dat doel wordt bereikt door contact te houden met de leden, Gemeente Tilburg of projectontwikkelaars.

De Dorpsraad Berkel-Enschot is een organisatie die zich inzet voor het welzijn van de gemeenschap van Berkel-Enschot. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het organiseren van allerlei activiteiten en evenementen die gericht zijn op het versterken van de gemeenschapsbanden en het verbeteren van de levenskwaliteit van de inwoners.

Een van de belangrijkste taken van de Dorpsraad Berkel-Enschot is het organiseren van evenementen zoals festivals, markten, sportwedstrijden en culturele activiteiten. Dit helpt bij het creëren van een gezellige en levendige sfeer in de gemeenschap en biedt inwoners de kans om elkaar te ontmoeten en te socialiseren.

Naast het organiseren van evenementen is de Dorpsraad Berkel-Enschot ook betrokken bij het bevorderen van veiligheid en leefbaarheid in de gemeenschap. Dit omvat het bevorderen van verkeersveiligheid, het verbeteren van de toegang tot openbare voorzieningen en het ondersteunen van initiatieven voor groenbeheer.

Een van de manieren waarop de Dorpsraad Berkel-Enschot hun activiteiten aan de gemeenschap presenteert is via hun website. De website bevat informatie over de komende evenementen, activiteiten en projecten. Ook bevat de website een sectie voor nieuws en aankondigingen, die inwoners op de hoogte houdt van de recente ontwikkelingen in de gemeenschap.

Daarnaast biedt Dorpsraad Berkel-Enschot ook een contactformulier op hun website, waar inwoners hun ideeën, vragen of zorgen kunnen delen met de Dorpsraad. Dit helpt de Dorpsraad om beter begrip te krijgen van de wensen en behoeften van de gemeenschap en helpt hen bij het bepalen van hun prioriteiten.

Diensten

Andere projecten

Modewinkel met passie en ambitie

Latenzo

Thuishaven voor softwaretesters

Bsure Digital

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png