Fietsen voor de Buurvrouw

Sponsorfietstocht voor Stichting La Vecina

Fietsen voor de Buurvrouw is een jaarlijks terugkerende fietstocht voor Stichting La Vecina in Colombia.

Fietsen voor de Buurvrouw is een jaarlijks terugkerende fietstocht voor een goed doel. Stichting La Vecina helpt kansarme kinderen in de Colombiaanse stad Cartagena met onderwijs en opvang. Zodat ze ècht een toekomst hebben. Webkracht is partner/sponsor van het evenement en verzorgt de website en hosting.

Over Fietsen voor de Buurvrouw

Fietsen voor de Buurvrouw is een prachtig evenement dat zich richt op het verzamelen van geld voor een goed doel: Stichting La Vecina.

Het evenement Fietsen voor de Buurvrouw is een fietstocht die plaatsvindt op een bepaalde dag, waarbij de deelnemers in groepen of individueel, een specifieke route fietsen van een bepaalde afstand. De tocht is voor iedereen toegankelijk, of je nu een ervaren fietser bent of een beginner. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting La Vecina en zo een bijdrage te leveren aan hun werk voor ouderen in Nederland.

Het evenement is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een mogelijkheid om iets te doen voor een goed doel. Bovendien is het een geweldige manier om samen te komen met vrienden, familie en andere geïnteresseerden in de strijd tegen armoede in Colombia.

Fietsen voor de Buurvrouw is een uniek evenement dat zorgt voor een geweldige dag vol met sport, gezelligheid en een goed doel. Door deel te nemen aan dit evenement, helpt u mee aan een belangrijk doel en maakt u een verschil voor kinderen in Colombia.

Resultaten

  • Aansprekend ontwerp
  • Perfect geprogrammeerd
  • Schaalbaar op alle apparaten
  • Makkelijk te onderhouden

Diensten

Responsive website CMS website Webhosting

Andere projecten

Omvangrijk ondernemersplatform

MKB31

Een Rotterdams grand café met allure

Deftig Rotterdam

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png