Het Volste Vertrouwen

De juiste begeleiding op het juiste moment

Margriet Maris helpt helpt organisaties en mensen met advies en begeleiding wanneer er ongewenst gedrag of discriminatie in het spel. De juiste begeleiding op het juiste moment. Webkracht ontwikkelde een passende website voor haar bedrijf.

Hoe krijg ik een logo, huisstijl en website die past als een jas?

Margriet Maris is eigenaar van Het Volste Vertrouwen en mediator en vertrouwenspersoon. Met advies en begeleiding helpt ze wanneer er ongewenst gedrag of discriminatie in het spel. De juiste begeleiding op het juiste moment.

De vraag

Ontwerp een logo, huisstijl en website voor mijn praktijk. Belangrijk is dat de website vertrouwen moet uitstralen, mijn werkzaamheden goed moet weergeven en goed gevonden wordt in Google.

De uitdaging

De juiste toon vinden voor de werkzaamheden als vertrouwenspersoon en mediator. Het uitstralen van vertrouwen en professionaliteit. En de website zo inrichten dat hij vindbaar is in Google.

Het resultaat

In overleg met Margriet is er gekozen voor een persoonlijke uitstraling.

De kleuren en beelden sluiten aan bij wat Margriet met haar bedrijf uit wil stralen. Menselijkheid, betrouwbaarheid en rust.

Door het inrichten van een blog en het overdragen van onze kennis op het gebied van SEO is de website ook goed vindbaar in de zoekmachines.

Bekijk de website

Meer over Margriet Maris en Het Volste Vertrouwen

Het Volste Vertrouwen is een organisatie gespecialiseerd is het bieden van professionele ondersteuning op het gebied van mediation. Het bedrijf is opgericht door Margriet Maris, een ervaren mediator en vertrouwenspersoon met jarenlange ervaring in het oplossen van conflicten en het bieden van andere ondersteuning.

Margriet Maris heeft een achtergrond in de sociale wetenschappen en heeft jarenlange ervaring opgedaan in verschillende functies, waaronder als mediator en vertrouwenspersoon. Ze heeft veel ervaring in het oplossen van conflicten binnen organisaties, zoals bedrijven en overheidsinstellingen.

Het Volste Vertrouwen biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder mediation, vertrouwenspersoon, trainingen en coaching. Het bedrijf richt zich op organisaties en bedrijven, en biedt ondersteuning bij conflicten tussen medewerkers, leidinggevenden en directies.

Het bedrijf is erkend en gecertificeerd door verschillende organisaties, waaronder de Nederlandse Beroepsorganisatie van Mediators (NBvM) en de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Eigenaar Margriet Maris staat klaar om organisaties te helpen bij het oplossen van conflicten en het versterken van de interne communicatie en samenwerking.

Resultaten

  • Origineel ontwerp
  • Gebruiksvriendelijke backend
  • Goede score in Google
  • Stijging aantal aanvragen

Diensten

SEO cursus Webhosting Webdesign Onderhoudscontract Responsive website

Het ontwerp is mooi, met een goede uitstraling. Er zitten veel punten in die de aandacht van de bezoekers kunnen trekken. Ik ben goed geholpen door Webkracht!

 

- Margriet Maris, eigenaar / mediator

Andere projecten

Vastgoedbeheer in goede handen

Westhavendomein

De grootse en meest ondernemende studentenvereniging uit Enschede

A.S.V. Taste

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png