HKBS

Stadsvernieuwers en stedenbouw- kundigen

HKB Stedenbouwkundigen is een collectief voor stedenbouw en landschapsinrichting. Webkracht hielp met een uniek ontwerpen website en bouwde het met behulp van Exolog CMS.


Hoe kunnen we een strak ontworpen website realiseren?

Zorg voor een goed werkende en goed draaiende website, op basis van ons eigen webdesign. De uitdaging lag erin om het door HKBS zelf gemaakte grafische ontwerp te boetseren tot een werkbare en schaalbare online oplossing. Daarnaast wilde HKBS de website graag laten hosten door Webkracht.

Het resultaat

Het lukte HKBS om een mooi en onderscheidend ontwerp aan te leveren. Na een aantal sessies is dat bijgeschaaft tot een ontwerp wat staat als een huis. Als CMS is er na overleg met HKBS gekozen voor Exolog. Dit heeft als voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Drupal of Wordpress, dat een ontwerp makkelijk pixel-perfect na te maken is. Daarnaast is de backend van het systeem veel makkelijker dan andere systemen.

Een krachtig ontwerp omzetten naar een goed werkende website is iets waar we goed in zijn en blij van worden.

In dit geval mochten we dit samen met de klant doen, wat het extra mooi en bijzonder maakt, zeker als het resultaat zo geslaagd is!

Resultaten

  • Strak ontwerp
  • Perfecte co-productie
  • Pixel-perfect nagebouwd
  • Volledig schaalbaar
  • Makkelijke backend

Diensten

Webdesign Onderhoudscontract Webhosting

Met Martijn kon ik perfect schakelen over het ontwerp. Hij is net zo nauwkeurig als ik, dus het resultaat is een pixel-perfect website geworden!

 

 

- Sander de Knegt, HKB Stedenbouwkundigen

Andere projecten

Onderwijsstichting voor openbare scholen

OPO-R

Advisering en hulp van financieel kwetsbare groepen

Welkom Integratie

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png