Hotel BAZAR

Sfeervolle hotels in Amsterdam en Rotterdam

Hotel Restaurant Bazar opent in 1997 officieel haar deuren aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Dit sfeervolle hotel en wereldeethuis is sinds haar opening niet meer weg te denken uit de meest bruisende straat van Rotterdam.

Hoe kunnen we onze website makkelijk onderhouden?

's Ochtends geniet je er van een overheerlijk ontbijt, in de middag eet je er een lekkere pita en als avondeten kun je een lekkere Tavuk Sis Kebab komen eten. Alle gerechten, vertaald in veertien talen, komen terug in de uitgebreide menukaart.  En natuurlijk kun je ook overnachten. Dat is een belevenis op zich, met enorm sfeervol ingerichte oosterse kamers.

Hotel BAZAR Rotterdam benaderde Webkracht, omdat ze haar website niet eenvoudig zelf kon onderhouden. 

Webkracht heeft daarom de website overgezet naar Exolog CMS, een gebruiksvriendelijk systeem voor iedereen die zijn website makkelijk wil kunnen onderhouden.

Hierdoor is de website niet alleen makkelijker beheersbaar geworden, maar zijn de bezoekersaantallen ook flink toegenomen, vanwege de betere score in zoekmachines door het veel snellere Exolog CMS systeem. BAZAR Rotterdam onderhoudt haar website zelf inmiddels al enkele jaren naar volle tevredenheid met Exolog CMS.

Meer over Hotel BAZAR Amsterdam en Hotel BAZAR Rotterdam

Hotel BAZAR Amsterdam en Hotel BAZAR Rotterdam zijn twee prachtige hotels in de hart van de steden Amsterdam en Rotterdam. Beide hotels zijn gevestigd in historische gebouwen en bieden een unieke mix van modern comfort en oosterse charme.

Hotel BAZAR Amsterdam is gelegen in het hart van de stad, dicht bij bekende attracties zoals de Dam, het Rijksmuseum en de Kalverstraat. Het hotel heeft een prachtig interieur met veel houten elementen en kleurrijke kussens en tapijten, waardoor het een warm en gezellig gevoel geeft. De kamers zijn comfortabel en modern ingericht, met gratis wifi en een eigen badkamer. Het hotel beschikt ook over een prachtig terras waar gasten kunnen genieten van een drankje of een hapje.

Hotel BAZAR Rotterdam is gelegen in het historische centrum van de stad, op loopafstand van bekende attracties zoals de Markthal, de Erasmusbrug en de Meent. Net als in Amsterdam, is ook in Rotterdam het hotel ingericht met veel houten elementen en kleurrijke kussens en tapijten. De kamers zijn comfortabel en modern ingericht, met gratis wifi en een eigen badkamer. Het hotel beschikt ook over een restaurant waar gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt of diner.

Beide hotels hebben een perfecte locatie en een unieke sfeer en bieden een onvergetelijke ervaring voor zowel zakelijke als vakantie reizigers.

Resultaten

  • Makkelijker beheersbaar
  • Schaalbare oplossing
  • Meer bezoekers
  • Meer boekingen
  • Vlekkeloze werking

Diensten

Webdesign Webhosting Onderhoudscontract SEO (Google optimalisatie)

Andere projecten

Levensliederen en sterke verhalen

Nacht van de Kaap

Bouwmaterialen voor de professional

Multifast

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png