Lokaal 1650 Den Bosch

Fantastisch fingerfood uit Den Bosch

Lokaal1650 biedt een uniek shared dining concept in de Korte Putstraat, de leukste stapstraat van Den Bosch.

Webkracht ontwikkelde de website in stijl met de zusterbedrijven Zoetelief en Roels.

Ontwerp een prachtige website voor onze nieuwe zaak

De eigenaren van Lokaal1650 vroegen Webkracht om de website in stijl met de site van Roels en Zoetelief, hun andere zaken, te ontwerpen.

De uitdaging

Binnen het format van de andere zaken gingen we op zoek naar de juiste stijl voor Lokaal1650. De technische aanpak was hetzelfde als de andere website.

Het resultaat

Doordat Webkracht naast Lokaal1650 ook de websites voor Roels en Zoetelief bouwde, kon er een groot deel van de code worden hergebruikt.Dit resulteerde in een snel gebouwde website voor een scherp budget. Missie geslaagd!

Meer over Lokaal1650

Lokaal1650 is een gezellig restaurant gelegen in de Korte Putstraat in Den Bosch. Het biedt een unieke ervaring met een sfeervolle ambiance en een smaakvolle menukaart.

De gerechten die worden geserveerd zijn gemaakt van verse, lokale producten en variëren van traditionele gerechten tot moderne creaties. Ze hebben een uitgebreide wijnkaart en een scala aan speciaalbieren.

Populaire gerechten op de menukaart zijn de steak, de vis van de dag en de vegetarische gerechten. Er zijn ook opties voor mensen met speciale dieetwensen, zoals glutenvrije en veganistische opties.

Lokaal1650 is een geweldige keuze voor een romantisch diner, een gezellige lunch of een geslaagd diner met vrienden en familie. Een bezoek aan Lokaal1650 is een echte aanrader voor liefhebbers van goed eten en drinken.

Resultaten

  • Aansprekend ontwerp
  • Schaalbaar op alle devices
  • Grafisch aantrekkelijk
  • Makkelijk te beheren
  • Goed gevonden (SEO)

Diensten

Webhosting Webdesign Responsive website SEO cursus Onderhoudscontract

Andere projecten

Internationale praktijk in belastingadvies

Tax Consultants International

Regionaal cultureel centrum

DRU Cultuurfabriek

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png