Multifast

Bouwmaterialen voor de professional

Multifast is specialist in bevestigingsmaterialen en luchtdicht bouwen. Webkracht ontwierp en bouwde een landingspage voor de thema-website over luchtdicht bouwen.

Hoe krijgen we een professioneel ontwerp voor onze themawebsite?

Multifast is specialist in bevestigingsmaterialen en luchtdicht bouwen. Sinds 1985 zijn ze op de markt aanwezig op het gebied van hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten met als doelgroep aannemers- en timmerbedrijven, installateurs, loodgieters en kunststof kozijnen dealers.

De vraag

Multifast benaderde Webkracht om een leadgeneratiewebsite te ontwerpen voor hun specialisatie luchtdicht bouwen.

De uitdaging

Op basis van het bestaande produkten en het aanwezige beeldmateriaal een aansprekende vormgeving maken binnen de huisstijl van Multifast. De website moet ook responsive (schaalbaar) ontworpen worden.

Het resultaat

Samen met José La Rosa werkte Webkracht aan een strakke landingspagina. De landingspagina volgt een logische indeling die uiteindelijk tot maximale conversie leidt voor Multifast.

Meer over Multifast

Multifast is een specialist in bevestigingsmaterialen en biedt advies aan professionele afnemers. Ze leveren een breed scala aan producten, van schroeven en moeren tot hangers en bevestigingssystemen.

Door hun jarenlange ervaring en expertise zijn ze in staat om de juiste oplossing te bieden voor elk soort project.

Of het nu gaat om een klein thuisproject of een groot industrieel project, Multifast heeft de juiste bevestigingsmaterialen en het juiste advies. Bovendien bieden ze ook een snelle levering en een uitstekende klantenservice. Kortom, Multifast is de perfecte partner voor alle bevestigingsmateriaal- en adviesbehoeften.

Resultaten

  • Aansprekend ontwerp
  • Volledig gericht op conversie
  • Schaalbaar op alle devices
  • Grafisch aantrekkelijk
  • Functioneel en commercieel

Diensten

Webdesign Responsive website Leadgeneratie website

De ontwerpen zien er prachtig uit, Webkracht heeft de klus op een soepele manier geklaard en voor een scherp budget. Ik ben tevreden en dank ze hartelijk voor de samenwerking!

 

- José de la Rosa, Multifast Nederland

Andere projecten

Slimme e-step voor de leisure-branche

Green-W

Creatief bureau uit Rotterdam

Budelinc

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png