NGAC

Analyseer en verbeter je swing

De Nationale Golfanalyse Cadeaubon is het leukste cadeau voor elke golfer. Film je eigen swing, laat hem analyseren door een pro en ga aan de slag met de tips!


Ontwerp en bouw een origineel vormgegeven website en webshop

De Nationale Golfanalyse Cadeaubon is het leukste cadeau voor elke golfer. Niet alleen voor anderen, maar ook juist voor jezelf. Ben je beginner of gevorderd? Dat maakt bij NGAC niet uit! Film je eigen swing, laat hem analyseren door een pro en ga aan de slag met de tips!

De vraag

Ontwerp en bouw een origineel vormgegeven website en webshop voor De Nationale Golfanalyse Cadeaubon. Zorg ervoor dat de website makkelijk te onderhouden is, er goed uitziet op alle apparaten en ook goed scoort in Google.

De uitdaging

Belangrijk was dat de vormgeving voldeed aan de verwachtingen en aansloot bij de doelgroep. De uitdaging was dat de website naast een bestelprocedure voor de bon, zowel digitaal als per post, ook instructievideo's, een webshop en een een blog moest krijgen. Bovendien mobielvriendelijk ontworpen en gebouwd.

Het resultaat

Gelukkig is ons motto: 'Geen probleem, doen we! In nauwe samenwerking met oprichter Herman Sprong heeft Webkracht een unieke site neergezet.

In duidelijke stappen en met een strakke planning hebben we de site succesvol gelanceerd.

Het resultaat is een uniek vormgegeven website. Alle onderdelen stralen golf uit. De website is makkelijk te beheren vanuit een centrale backend, omdat gekozen is voor Exolog CMS. Belangrijker nog is dat de website het juiste rendement voor NGAC oplevert. Daar doen we het voor!

Resultaten

  • Strake website
  • Optimale conversie
  • Snelle oplevertijd
  • Veel functionaliteit
  • Centraal te beheren

Diensten

Webdesign Responsive website Webshop SEO (Google optimalisatie) Onderhoudscontract Webhosting

Andere projecten

Stadsvernieuwing met behulp van crowdfunding

HKBU Urban Producers

Slimme vergelijkingssite voor notaristarieven

De Voordeligste Notaris

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png