Paradigm Group

International in de olie en gasindustrie

Webkracht ontwierp en bouwde een mobiele en tabletvriendelijke website voor een snelgroeiende door innovatieve technologie gedreven start-up in de olie- en gassector.

Van start-up naar international

Soms werk je voor start-ups, soms voor internationale bedrijven, meestal voor alles daartussen. De Paradigm Group is een bijzondere uitzondering. Kun je binnen een paar jaar van een start-up naar multinational uitgroeien? Jazeker, de Paradigm Group bewijst dat het kan!

De vraag

De Paradigm Group benaderde Webkracht voor de ontwikkeling van een flitsende website, die precies aansluit bij de innovatieve producten die ze ontwikkelen. De uitdaging was vooral de tijdsdruk in combinatie met kwaliteit en gewenste uitstraling. De Paradigm Group wilde snel een goede 'online presence' om een aantal beurzen goed voor de dag te komen.

Het resultaat

Door snel en slim samen te werken is er een website neergezet met de uitstraling van een mobiele app. De website is tablet-geoptimaliseerd en volledig schaalbaar op alle devices. Het project lukt naar volle tevredenheid en bovendien binnen de gewenste tijd!

Binnen enkele jaren is de startup uitgegroeid naar internationale proporties, met wereldwijd vier divisies.

Webkracht ondersteunde Paradigm met haar snelle groei en heeft naast de website ook diverse offline en marketingcampagnes mogen doen.

Ook de volledige corporate identity en het bijbehorende corporate identity manual voor alle divisies zijn verzorgd door Webkracht.

Meer over de Paradigm Group

De Paradigm Group is een bedrijf dat actief is in de olie- en gassector. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder consultancy, engineering, projectmanagement en technische ondersteuning.

De Paradigm Group is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van olie- en gasinstallaties. Dit omvat onder andere boorplatformen, raffinaderijen, opslag- en transportfaciliteiten. Het bedrijf werkt samen met een scala aan klanten, variërend van nationale oliemaatschappijen tot internationale energiebedrijven.

Een van de unieke aspecten van de Paradigm Group is hun aanpak voor het oplossen van technische uitdagingen. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën en methoden om complexe problemen op te lossen en efficiënte oplossingen te bieden. Dit leidt tot producten die veilig, duurzaam en rendabel zijn.

De Paradigm Group streeft naar duurzaamheid en een verantwoordelijke benadering van energieproductie. Dit betekent dat het bedrijf zich richt op het verminderen van de milieu-impact van hun activiteiten en het verhogen van de efficiëntie van hun installaties. Dit wordt bereikt door het ontwikkelen van innovatieve technologieën en het implementeren van best practices op het gebied van milieubescherming.

In samenwerking met klanten, biedt de Paradigm Group ook oplossingen voor de ontwikkeling van nieuwe velden, die specifiek zijn ontworpen voor de unieke vereisten van de klant. Dit kan variëren van het aanpassen van standaardproducten tot het ontwerpen en bouwen van geheel nieuwe installaties.

Resultaten

  • Uniek ontwerp
  • Tablet-geoptimaliseerd
  • Snelle doorlooptijd

Diensten

Webdesign Responsive website Social media ontwerp SEO (Google optimalisatie) Webhosting Onderhoudscontract

Webkracht heeft ons enorm geholpen door in korte tijd goed te kunnen leveren! Mede hierdoor hebben we onze doelen kunnen halen en zijn we de hulp van Webkracht blijven inschakelen.

 

- Fraser Innes, CEO

Andere projecten

Internationale praktijk in belastingadvies

Tax Consultants International

Vastgoedbeheer in goede handen

Westhavendomein

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png