RADAR

Vóór gelijke behandeling, tegen discriminatie

RADAR voert voor gemeenten de wettelijke taak uit van antidiscriminatievoorziening en bestrijdt op diverse manieren discriminatie en uitsluiting. Webkracht helpt hen hierbij  met ondersteuning rondom hun website.

Hoe kunnen we een website maken waar alle informatie makkelijk toegankelijk is?

RADAR zet zich in voor gelijke behandeling en streeft naar een samenleving zonder uitsluiting. RADAR voert voor gemeenten de wettelijke taak uit van antidiscriminatievoorziening en bestrijdt op diverse manieren discriminatie en uitsluiting.

De vraag

Ontwikkel samen met een extern vormgevingsbureau onze nieuwe website. Zorg daarbij dat alle informatie makkelijk toegankelijk is voor zowel bezoekers als zoekmachines. Verzorg daarnaast voor ons de hosting op een dedicated server en vat alle afspraken rondom de webhosting samen in een voor alle partijen helder onderhoudscontract.

De uitdaging

De oude website van RADAR bevatte meer dan 300 pagina's. De grootste uitdaging was om vooral die informatie soepel over te zetten en toegankelijk te houden voor Google, dus om de SEO te behouden.

Het resultaat

Door het aanmaken van de juiste verhuisberichten voor Google en het schrijven van een aantal importscripts is aan de vraag van RADAR voldaan.

De SEO-score is niet alleen behouden, maar zelfs verbeterd, door het volgen van de laatste webstandaarden.

De website is bovendien makkelijk te beheren door het gebruik van het platform Exolog.

Meer over RADAR

RADAR is een organisatie die werkt aan het bevorderen van gelijke behandeling en het bevorderen van een samenleving zonder uitsluiting. RADAR zet zich in voor het beschermen van de rechten van mensen met een beperking en bieden onze steun aan mensen die discriminatie ondervinden. Hun doel is om een samenleving te creëren waarin iedereen, ongeacht wat voor achtergrond, gelijke kansen en rechten heeft.

RADAR biedt ondersteuning, informatie en advies over verschillende onderwerpen met betrekking tot gelijke behandeling. We bieden ook ondersteuning aan mensen met een beperking en hun familie om hun rechten te beschermen. We werken samen met lokale gemeenschappen, bedrijven en overheden om een eerlijke en inclusieve samenleving te helpen creëren.

Door middel van sensibiliseringscampagnes, lobbyen, onderzoek en voorlichting, helpt ze mensen bewust te worden van de kansen en rechten die iedereen heeft. RADAR werkt aan het bevorderen van gelijke kansen in onderwijs, werkgelegenheid en andere domeinen van het maatschappelijk leven.

Met haart acties hoopt RADAR een samenleving te creëren waarin iedereen gelijke kansen krijgt en waar discriminatie geen plaats heeft.

Resultaten

  • Volledig schaalbaar
  • Betere conversie
  • Behoud van Google scores
  • Vebeterde SEO
  • Snelle oplevertijd
  • Makkelijk te beheren

Diensten

Webdesign Responsive website SEO (Google optimalisatie) Dedicated server Onderhoudscontract Webhosting

De samenwerking met Pim en zijn team verloopt altijd erg prettig. Ze staan altijd voor onze organisatie klaar met gevraagd en ongevraagd advies.

 

- Nurdan Caliskan, Stichting RADAR

Andere projecten

Expertisecentrum voor zakelijke fondsen

BIZ-platform

Toonaangevend Rotterdams architectenbureau

UMBA architecten

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png