Roels Eten & Drinken

Stap- en hapcafe in Den Bosch

Roels Eten & Drinken in De Korte Putstraat in Den Bosch is één van de bekendste en leukste plekken in Den Bosch voor een borrel, lunch of avondje uit.
Hoe kunnen we goed online voor de dag komen en scoren?

Ontwerp en bouw een website voor onze zaak. Belangrijk voor de eigenaren van Roels is dat de website goed bruikbaar is, goed scoort in Google (SEO) en een unieke eigen uitstraling krijgt.

Het resultaat

Webkracht heeft Roels in de afgelopen jaren aan meerdere versies van een nieuwe website geholpen.

Bij elke herbouw hebben we gezorgd dat de websites goed scoort in Google. Dat hebben we gedaan door na een grondige analyse van de site, concurrentie en gewenste zoektermen een SEO-plan op te stellen.

Bij de uitvoering zijn we met Roels verantwoordelijk voor de teksten op de site. 

Het resultaat van de samenwerking is dat de bezoekersaantallen sterk zijn toegenomen. Nog belangrijker is dat door de juiste uitstraling nu ook de conversie is gegroeid. Tot slot weten ze met een uniek webdesign nieuwe klanten naar de zaak te trekken. En alles is altijd makkelijk te beheren door te kiezen voor Exolog CMS, wat uitblinkt in gebruiksgemak. 

Over Roels eten en drinken in Den Bosch

Roels eten en drinken is een geweldige plek in het hart van Den Bosch waar je heerlijk kunt eten en drinken. Het restaurant biedt een unieke en gezellige sfeer, met een gevarieerde menukaart die zowel traditionele als innovatieve gerechten bevat.

Een van de specialiteiten van Roels eten en drinken is de grote selectie van verse en lokale producten die worden gebruikt in de gerechten. Dit zorgt voor een smaakvolle en authentieke ervaring voor de gasten.

Of je nu gaat voor een snelle lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner, Roels eten en drinken heeft iets voor iedereen. De menu's variëren van klassieke gerechten zoals spareribs en visgerechten tot vegetarische en veganistische opties.

Daarnaast biedt het restaurant ook een grote selectie van bieren, wijnen en cocktails, waaronder veel lokale en regionale opties. Dit maakt Roels eten en drinken de perfecte plek voor een gezellige avond uit met vrienden of familie.

Al met al, Roels eten en drinken is een uitstekende keuze voor een lekkere maaltijd en een gezellige sfeer in het historische Den Bosch. Wij raden het iedereen aan om een bezoek te brengen aan deze toffe plek!

Resultaten

  • Uniek ontwerp
  • Volledig responsive
  • Meer conversies
  • Betere SEO-scores
  • Snelle oplevertijd
  • Makkelijk te beheren

Diensten

Webdesign Responsive website SEO cursus SEO (Google optimalisatie) Onderhoudscontract Webhosting

Samen met Martijn en zijn team heeft Roels erg prettig kunnen werken aan de vernieuwde website. Het resultaat mag er zijn en ook onze bezoekers zijn enthousiast!

 

- Roel Immens, eigenaar

Andere projecten

De leukste webshop voor glamping en camping

Urbans & Indians

Marktleider in notariaat uit Rotterdam

010NOTARIS

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png