Sameneenrit.nl

Deel je autorit en bespaar

De start-up sameneenrit.nl startte enkele jaren geleden naar amerikaans voorbeled met een platform om autoritten te delen in Nederland. Met meer dan 2000 gereden ritten en 60 aangesloten taxicentrales beweest het platform dat Nederland ook klaar is voor ritten delen.

Hoe maken we een platform voor het delen van auto- en taxiritten?

Het ontwerpen van de website, samen met een een logo en volledige huisstijl. Daarnaast het verzorgen van de webshosting van de website en adviseren over SEO en website inhoud.

De uitdaging

Hoe krijg je de bezoekers enthousiast voor deze nieuwe vorm van ritten delen? Hoe brengen we het goed voor het voetlicht bij taxichauffeurs? Hoe zorgen we we dat de website snel laadt, veilig is en goed is uitgedacht? Hoe zorgen we dat hij goed scoort in zoekmachines?

Het resultaat

De website is op een gebruiksvriendelijke manier opgezet, waardoor het aanbieden en vragen van ritten kinderlijk eenvoudig is geworden.

Het accent ligt daarbij op het optimaliseren van zowel het aanvragen en aanbieden van ritten, dus de optimale conversie.

Ook de achterkant voor de klant is robuust opgezet, terwijl flexibiliteit en gebruiksgemak nooit uit het oog zijn verloren. Dat is gedaan door te kiezen voor een maatwerkapplicatie in combinatie met Exolog

Resultaten

  • Slim uitgedachte site
  • Optimale SEO-score
  • Hoge conversieratio
  • Veel gereden ritten
  • Veel aangesloten taxicentrales

Diensten

Webhosting Onderhoudscontract Conversieoptimalisatie SEO (Google optimalisatie) Applicatiebeheer Responsive website Extranet Webdesign Maatwerkapplicatie

Samen met Martijn heb ik veel geschaafd aan het concept voor Sameneenrit.nl. Tijdens dit traject heeft Martijn goed doorgedacht en me veel vragen gesteld, waardoor ik telkens langer moest nadenken. Hierdoor is het resultaat niet alleen grafisch erg mooi geworden, maar werkt de site ook supergoed.

 

- Dilip Goerdajal, eigenaar

Andere projecten

De beste medische hulpmiddelen

Stethoscoopspecialist.nl

Specialist in bijzondere reizen

Tasman Travel

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png