Schetsontwerp

Illustraties en schetsen voor bouwtrajecten

Sander de Knegt is een enthousiaste vanuit de inhoud werkende illustrator en stedenbouwkundige. Hij is sterk in uitleggende infographics en live getekende visuele notulen. Ook met vogelvlucht en ooghoogte impressies, architectuur illustraties en visie kaarten van gebouw, stad en regio help hij zijn klanten.

Hoe kan mijn ontwerp pixel-perfect worden nagebouwd?

Sander benaderde Webkracht om een website voor hem te realiseren. Hij had al een website, maar wilde die graag verbeteren. Het ontwerp wilde hij graag zelf verzorgen, met onze hulp. Het ontwerp wil hij vervolgens door Webkracht laten omzetten in een werkende website.

De uitdaging

Een aansprekende vormgeving maken op basis van het ontwerp van Schetsontwerp. De website moet ook responsive, dus schaalbaar, ontworpen worden. Daarna het bouwen van een website die snel laadt, goed scoort in zoekmachines, dus met optimale SEO, en makkelijk werkt voor Sander.

Het resultaat

Sander en Webkracht kwamen vrij snel tot het definitieve ontwerp.

Ook het schaalbaar maken deden Sander en Webkracht samen, waardoor Sander zijn wensen goed tot hun recht kwamen.

De website is op verzoek van Sander gebouw in Exolog, een supermakkelijk CMS-systeem, waar de SEO goed mee geregeld is.

Bovendien is Exolog een systeem waar Sander's ontwerp volledig en 'pixel perfect' in kan worden gerealiseerd. Tot slot is door het toevoegen van de juiste pagina's en het aangeven van verhuisberichten de score in Google verbeterd, wat heeft geleid tot meer aanvragen voor Schetsontwerp.

Bekijk de website

Resultaten

  • Betere uitstraling
  • Betere bezoekersstroom
  • Makkelijker beheer
  • Hogere SEO-score
  • Meer aanvragen

 

Diensten

Responsive website SEO (Google optimalisatie) Onderhoudscontract Webhosting

Samen met Martijn van Webkracht heb ik in detail mijn website kunnen vormgeven. Daarbij gaf hij waardevolle tips over het behoud en het uitbouwen van de score in zoekmachines. Daardoor is niet alleen mijn bezoek toegenomen, maar ook de kwaliteit van de aanvragen.


- Sander de Knegt, Eigenaar/illustrator

Andere projecten

Bouwmaterialen voor de professional

Multifast

Levensliederen en sterke verhalen

Nacht van de Kaap

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png