SportIncas

Incassobureau met een menselijke maat

Sportincas verzorgt de inning van achterstallige contributies voor sportverenigingen. Het is een gespecialiseerd bureau, wat hierdoor betere resultaten haalt dan gewone incassobureaus.

Hoe kan ik met mijn bedrijf een vliegende start maken?

Oprichter Luuk van der Zon benaderde Webkracht met de vraag om voor zijn startende incassobureau een website te ontwerpen. Daarnaast wilde hij een online maatwerkapplicatie waar incassobureaus in hun dossier inloggen en hun vorderingen kunnen beheren. 

De uitdaging

Hoe kunnen we een website maken die zowel aansprekend voor de doelgroep, proffesioneel oogt en onderscheidend is? Ook een uitdaging is het uitdenken, ontwikkelen en opzetten van een maatwerkapplicatie specifiek voor sportclubs. In dit extranet moeten de penningmeesters en administrateurs van sportclubs kunnen inloggen, openstaande facturen uploaden en op de hoogte worden gehouden van de voortgang van inning.

Het resultaat

Ontwerper Martijn vertelt: 'Direct bij het eerste ontwerpconcept was Sportincas enorm enthousiast.

Het ontwerp sloot perfect aan bij wat hij voor ogen had met zijn nieuwe bedrijf. Dat is waar we het voor doen!'

Ook het uitdenken en opzetten van de online omgeving is naar wens voltooid. Verantwoordelijk hiervoor bij Webkracht was Pim. 'Nieuwe sportclubs kunnen makkelijk een eerste vordering indienen via de site. Hiermee wordt er meteen een dossier aangemaakt voor een sportclub. De sportclub kan daarmee al direct van start met de dienstverlening van Sportincas. Handig toch?'

Bekijk de website

Extranet voor debiteuren en klanten

Voor klanten en debiteuren is het mogelijk om in te loggen via een extranet, om zo hun vorderingen in te zien en te betalen. Ook kunnen ze eenvoudig een nieuwe vordering aanvragen. Dit doe je door het invullen van een online formulier.

Als incassobureau is het erg belangrijk dat klanten en debiteuren je makkelijk kunnen vinden en contact met je kunnen opnemen. Dit kan door middel van een live chat, e-mail of telefoonnummer dat op de website staat.

Gebruiksvriendelijke website voor incassobureaus

Net zoals Sportincas, kun jij ook een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website krijgen. Nieuwe sportclubs kunnen makkelijk een eerste vordering indienen via de site. Hiermee wordt er meteen een dossier aangemaakt voor een sportclub. De sportclub kan daarmee al direct van start met de dienstverlening van je bedrijf. Handig toch?

Kortom, als je een incassobureau hebt of wilt starten, is het belangrijk om een website te maken.

Een goede website zorgt ervoor dat je online vindbaar bent en geeft je onderneming ook een professionele en serieuze uitstraling.

Heb je vragen over het maken van een website voor je incassobureau of wil je graag een website laten maken? Neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

Bekijk de website

Resultaten

  • Origineel ontwerp
  • Optimaal geprogrammeerd
  • Volledig schaalbaar
  • Uitgebreid getest
  • Extranet voor sportclubs
  • Vlekkeloze werking

Diensten

Webdesign Responsive website Maatwerkapplicatie Applicatiebeheer Extranet Onderhoudscontract SEO (Google optimalisatie) Webhosting

Andere projecten

Illustraties en schetsen voor bouwtrajecten

Schetsontwerp

International in de olie en gasindustrie

Paradigm

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png