SportIncas

Incassobureau met een menselijke maat

Sportincas verzorgt de inning van achterstallige contributies voor sportverenigingen. Het is een gespecialiseerd bureau, wat hierdoor betere resultaten haalt dan gewone incassobureaus.

Hoe kan ik met mijn bedrijf een vliegende start maken?

Oprichter Luuk van der Zon benaderde Webkracht met de vraag om voor zijn startende incassobureau een website te ontwerpen. Daarnaast wilde hij een online maatwerkapplicatie waar incassobureaus in hun dossier inloggen en hun vorderingen kunnen beheren. 

De uitdaging

Hoe kunnen we een website maken die zowel aansprekend voor de doelgroep, proffesioneel oogt en onderscheidend is? Ook een uitdaging is het uitdenken, ontwikkelen en opzetten van een maatwerkapplicatie specifiek voor sportclubs. In dit extranet moeten de penningmeesters en administrateurs van sportclubs kunnen inloggen, openstaande facturen uploaden en op de hoogte worden gehouden van de voortgang van inning.

Het resultaat

Ontwerper Martijn vertelt: 'Direct bij het eerste ontwerpconcept was Sportincas enorm enthousiast.

Het ontwerp sloot perfect aan bij wat hij voor ogen had met zijn nieuwe bedrijf. Dat is waar we het voor doen!'

Ook het uitdenken en opzetten van de online omgeving is naar wens voltooid. Verantwoordelijk hiervoor bij Webkracht was Pim. 'Nieuwe sportclubs kunnen makkelijk een eerste vordering indienen via de site. Hiermee wordt er meteen een dossier aangemaakt voor een sportclub. De sportclub kan daarmee al direct van start met de dienstverlening van Sportincas. Handig toch?'

Bekijk de website

Resultaten

  • Origineel ontwerp
  • Optimaal geprogrammeerd
  • Volledig schaalbaar
  • Uitgebreid getest
  • Extranet voor sportclubs
  • Vlekkeloze werking

Diensten

WebdesignResponsive websiteExolog websiteMaatwerkapplicatieApplicatiebeheerExtranetOnderhoudscontractZoekmachine optimalisatie (SEO)Webhosting

Andere projecten

Illustraties en schetsen voor bouwtrajecten

Schetsontwerp

International in de olie en gasindustrie

Paradigm