SportIncas

Incassobureau met een menselijke maat

Sportincas verzorgt de inning van achterstallige contributies voor sportverenigingen. Het is een gespecialiseerd bureau, wat hierdoor betere resultaten haalt dan gewone incassobureaus.

Hoe kan ik met mijn bedrijf een vliegende start maken?

Oprichter Luuk van der Zon benaderde Webkracht met de vraag om voor zijn startende incassobureau een website te ontwerpen. Daarnaast wilde hij een online maatwerkapplicatie waar incassobureaus in hun dossier inloggen en hun vorderingen kunnen beheren. 

De uitdaging

Hoe kunnen we een website maken die zowel aansprekend voor de doelgroep, proffesioneel oogt en onderscheidend is? Ook een uitdaging is het uitdenken, ontwikkelen en opzetten van een maatwerkapplicatie specifiek voor sportclubs. In dit extranet moeten de penningmeesters en administrateurs van sportclubs kunnen inloggen, openstaande facturen uploaden en op de hoogte worden gehouden van de voortgang van inning.

Het resultaat

Ontwerper Martijn vertelt: 'Direct bij het eerste ontwerpconcept was Sportincas enorm enthousiast.

Het ontwerp sloot perfect aan bij wat hij voor ogen had met zijn nieuwe bedrijf. Dat is waar we het voor doen!'

Ook het uitdenken en opzetten van de online omgeving is naar wens voltooid. Verantwoordelijk hiervoor bij Webkracht was Pim. 'Nieuwe sportclubs kunnen makkelijk een eerste vordering indienen via de site. Hiermee wordt er meteen een dossier aangemaakt voor een sportclub. De sportclub kan daarmee al direct van start met de dienstverlening van Sportincas. Handig toch?'

Bekijk de website

Heb je ook een incassobureau en wil je een website?

Of ben je van plan een incassobureau te starten en weet je nog niet goed wat er allemaal bij komt kijken? Wij helpen je graag verder. Veel ondernemers weten namelijk niet dat een website voor een incassobureau erg belangrijk is. Een website zorgt er namelijk voor dat je online vindbaar bent en dat potentiële klanten je makkelijker kunnen vinden. Daarnaast geeft een website je onderneming ook een professionele en serieuze uitstraling.

Extranet voor debiteuren en klanten

Voor klanten en debiteuren is het mogelijk om in te loggen via een extranet, om zo hun vorderingen in te zien en te betalen. Ook kunnen ze eenvoudig een nieuwe vordering aanvragen. Dit doe je door het invullen van een online formulier.

Als incassobureau is het erg belangrijk dat klanten en debiteuren je makkelijk kunnen vinden en contact met je kunnen opnemen. Dit kan door middel van een live chat, e-mail of telefoonnummer dat op de website staat.

Gebruiksvriendelijke website voor incassobureaus

Net zoals Sportincas, kun jij ook een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website krijgen. Nieuwe sportclubs kunnen makkelijk een eerste vordering indienen via de site. Hiermee wordt er meteen een dossier aangemaakt voor een sportclub. De sportclub kan daarmee al direct van start met de dienstverlening van je bedrijf. Handig toch?

Kortom, als je een incassobureau hebt of wilt starten, is het belangrijk om een website te maken. Een website zorgt ervoor dat je online vindbaar bent en geeft je onderneming ook een professionele en serieuze uitstraling.

Heb je vragen over het maken van een website voor je incassobureau of wil je graag een website laten maken? Neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

Resultaten

  • Origineel ontwerp
  • Optimaal geprogrammeerd
  • Volledig schaalbaar
  • Uitgebreid getest
  • Extranet voor sportclubs
  • Vlekkeloze werking

Diensten

WebdesignResponsive websiteExolog websiteMaatwerkapplicatieApplicatiebeheerExtranetOnderhoudscontractSEO (Google optimalisatie)Webhosting

Andere projecten

Illustraties en schetsen voor bouwtrajecten

Schetsontwerp

International in de olie en gasindustrie

Paradigm