Stethoscoopspecialist.nl

De beste medische hulpmiddelen

Medische groothandel in een zeer uitgebreid assortiment stethoscopen en medisch gerelateerde producten.


Samen met een partnerorganisatie is Webkracht verantwoordelijk geweest voor de nieuwe vormgeving en diverse technische aanpassingen aan deze webshop.

De webshop draait op het populaire Magento. Naast de implementatie van de nieuwe vormgeving is er ook gewerkt aan de upgrade van Magento 1 naar Magento 2.

Over de migratie van Magento 1 naar Magento 2

De migratie van Magento 1 naar Magento 2 kan een uitdagend proces zijn voor e-commerce bedrijven, maar het is de moeite waard vanwege de vele voordelen die Magento 2 biedt.

Magento 1, de oudere versie van het platform, wordt niet meer ondersteund door de ontwikkelaars van Magento sinds juni 2020. Dit betekent dat er geen updates, patches of beveiligingsupdates meer worden uitgebracht voor Magento 1, wat kan leiden tot problemen met de prestaties, veiligheid en compatibiliteit met derde-partij extensies.

Een migratie naar Magento 2 biedt echter veel voordelen, zoals verbeterde prestaties, een moderner en flexibeler platform, en geavanceerde functies zoals geoptimaliseerde checkout, verbeteringen in SEO en gepersonaliseerde aanbiedingen.

Echter, de migratie kan ook een aantal uitdagingen met zich meebrengen. Veel oudere extensies en thema's zijn niet compatibel met Magento 2, dus deze moeten worden aangepast of vervangen. Ook kan de migratie complex zijn vanwege de grootte en de complexiteit van de bestaande webshop, en er is technische kennis nodig om de migratie correct uit te voeren.

Daarom is het aanbevolen om een ervaren Magento-ontwikkelaar in te huren om de migratie uit te voeren, om ervoor te zorgen dat de migratie efficiënt en soepel verloopt en dat de webshop na de migratie optimaal functioneert. Webkracht heeft die ervaring en heeft die ingezet om de overstap succesvol te maken.

In het algemeen is de migratie van Magento 1 naar Magento 2 een noodzakelijke stap voor e-commerce bedrijven om te blijven concurreren in een snel veranderende digitale markt. Hoewel het proces uitdagend kan zijn, biedt Magento 2 een scala aan voordelen die de moeite waard zijn om te overwegen. Vandaar dat Stethoscoopspecialist.nl daar ook voor heeft gekozen.

Over Stethoscoopspecialist.nl

Stethoscoopspecialist.nl is een website die zich richt op de verkoop van stethoscopen en bijbehorende accessoires. Op de website kun je een breed scala aan stethoscopen vinden, van basic tot high-end modellen, van verschillende merken. De website biedt ook verschillende soorten accessoires zoals oorkappen, diaphragma's en buisjes voor de stethoscopen.

De producten die verkocht worden op de website zijn speciaal ontworpen voor de gezondheidszorg sector, vooral voor artsen, verpleegkundigen en andere medisch personeel.

De stethoscopen op de website zijn van hoge kwaliteit, met precieze geluidsweergave en een comfortabel ontwerp voor de gebruiker.

Dit zorgt ervoor dat de doelgroep efficiënter en preciezer kan werken en hun patiënten beter kan helpen.

Daarnaast biedt de website ook verschillende opties voor personalisatie, zoals de mogelijkheid om een eigen naam of logo op de stethoscoop te laten zetten, dit kan een aantrekkelijk voordeel zijn voor de gebruiker omdat het kan helpen bij het onderscheiden van hun eigen stethoscoop.

Bekijk de website

Resultaten

  • Implementatie nieuwe ontwerp
  • Upgrade Magento 1 naar 2
  • Volledig responsive
  • Flexibel opgezet
  • Uitgebreide backend

Diensten

Webshop Applicatiebeheer Maatwerkapplicatie API-koppeling

Andere projecten

De leukste webshop voor glamping en camping

Urbans & Indians

De marktleider in zonwering en rolluiken

Zonweringstunter.nl

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png