Tasman Travel

Specialist in bijzondere reizen

Tasman Travel en Uniek Afrika zijn al ruim 25 jaar dé specialisten voor unieke reizen naar Australië, Afrika, Nieuw-Zeeland, de eilanden in de Indische en Stille Oceaan, Azië en Zuid-Amerika.


Een online reisbureau met boekingsmodule en API-koppeling

Tasman Travel is al ruim 25 jaar dé specialist in het verzorgen van unieke reizen voor unieke mensen. Het ontwerpen van maatwerkreizen is hun specialiteit.

Voor het aanbieden van de reizen is gekozen om een API-koppeling te maken met een reisaanbieder. Het inladen van de reizen, reisdata en prijzen gebeurt hierdoor volautomatisch.

Daardoor kan de website enkele honderden geweldige maatwerkreizen aanbieden op haar website en het beheer ervan makkelijk houden.

De maatwerkwebsite is uiteindelijk net zo uniek geworden als de reizen die Tasman Travel aanbiedt en is naast beeldend ook vooral fuctioneel. Blader makkelijk door het reisaanbod en boek je droomreis!

Bekijk de website

Resultaten

  • Origineel ontwerp
  • API-koppeling
  • Volledig schaalbaar
  • Stijging boekingen
  • Vlekkeloze werking

Diensten

Webdesign Responsive website API-koppeling Maatwerkapplicatie SEO (Google optimalisatie) Dedicated server Onderhoudscontract

Andere projecten

Incassobureau met een menselijke maat

Sportincas

Hoogwaardige turnkey woningen

Cap Living

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png