Tax Consultants
International

Internationale praktijk in belastingadvies

Tax Consultants International (TAXci) is een onafhankelijk fiscaal advieskantoor, gespecialiseerd in fiscale vraagstukken,  fiscale planning en payrolling.

Tax Consultants International houdt zich bezig met belastingheffing in het buitenland. Voor hun cliënten uit Nederland en het buitenland werken ze intensief samen met andere adviseurs, accountants en advocaten.

Over Tax Consultants International

Hoe voorkomt je dubbele belastingheffing als je activiteiten buiten Nederland verricht? Moet je een buitenlandse dochtermaatschappij opzetten of juist niet? Wil je belasting besparen op buitenlandse activiteiten? Of krijgt je juist nog geld terug van de buitenlandse belastingdienst? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die de consultants van Taxci dagelijks krijgen en voor hun klanten beantwoorden.

De samenwerking

De samenwerking tussen Webkracht en Taxci gaat al heel lang terug. De eerst website van Taxci is erg succesvol gebleken in het scoren op SEO op diverse termen. Dat komt ondermeer door de uitgebreide database van belastingverdragen en de grote hoeveelheid vakinhoudelijke content.

Webkracht en Taxci hebben samen een nieuwe responsive website uitgedacht en opgezet, die beter past bij de strategie van Taxci.

Daarbij is de nadruk meer komen liggen op waardevolle cornerstone content in de vorm van publicaties.

Ontwikkeling van maatwerk tools

Daarnaast zijn er een aantal tools ontwikkeld, waarmee klanten en prospects van Taxci in hun behoeften kunnen voorzien. En die Taxci op een waardevolle manier in contact brengen met hun doelgroepen.

Zo is er een tool voor belastingverdragen, waarin alle actuele belastingverdragen staan tussen Nederland en het buitenland.

Daarnaast is er een fee calculator, waarmee je als expat een automatische offerte kunt genereren voor belastingteruggave voor jouw specifieke situatie.

Ook is het makkelijk om jouw consultant op te zoeken, door te zoeken op expertise of type dienstverlening.

Toekomstplannen

De website is voortdurend in ontwikkeling en Taxci heeft voor 2022 een groot aantal uitbreidingen op de planning staan om te integreren in de website.

Partner Ton Smit vertelt: 'Samen met Webkracht kunnen we de website nog flink onder handen nemen. De keuze van Taxci om veel eigen maatwerktools te ontwikkelen werpt nu al zijn vruchten af. De kwaliteit van de aanvragen neemt alleen maar toe. We zetten die stijgende lijn graag samen met Webkracht voort.'

Taxci werkt met Exolog CMS, waarmee op een solide manier maatwerktools kan worden gekoppeld aan een gebruiksvriendelijke beheerinterface.

Over Tax Consultants International

Tax Consultants International helpt hun klanten met belastingadvies, fiscaal management en financieel advies. Het kantoor is opgericht in 1999 en is gevestigd in Amsterdam en Rotterdam. Tax Consultants International werkt met een team van deskundige mensen die graag met hun klanten meedenken. Het kantoor staat bekend om hun persoonlijke aandacht en oplossingsgerichtheid.

Tax Consultants International is een full service belastingadvieskantoor. Dit betekent dat zij u kunnen helpen met al uw vragen op het gebied van belastingen. Of u nu ondernemer, particulier of internationaal bedrijf bent, Tax Consultants International staat graag voor u klaar.

Zij helpen hun klanten met o.a.:

- Het opzetten van een bedrijf in Nederland
- Fiscaal management
- Aangifte inkomstenbelasting
- Aangifte vennootschapsbelasting
- Advies over belastingplanning
- Internationaal belastingadvies

Tax Consultants International biedt ook maatwerkoplossingen. Dit betekent dat zij altijd proberen te zoeken naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Zij denken graag met u mee en komen met concrete adviezen.

Tax Consultants International is een onafhankelijk kantoor. Dit betekent dat zij geen belang hebben bij het verkopen van bepaalde producten of diensten. Zij geven u altijd eerlijk en deskundig advies, waarbij uw belang altijd voorop staat. Bent u op zoek naar een fiscaal adviseur in Amsterdam of Rotterdam? Neem dan contact op met Tax Consultants International. Zij helpen u graag verder!

Website voor je belastingadvieskantoor?

Wil je ook een website voor je belastingadvieskantoor? Webbureau Webkracht ontwerpt, bouwt en onderhoudt websites. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het maken van websites voor bedrijven. We leggen bij elke opdracht de lat net een stukje hoger dan de vorige keer. Daardoor zijn we niet alleen goed in wat we doen, maar blijven we onszelf continu verbeteren. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Bekijk de website

Resultaten

  • Betere conversie
  • Kwalitatieve leads
  • Volledig responsive
  • Content-driven
  • Veel bruikbare tools
  • Schaalbaar platform

Diensten

Webdesign Responsive website CMS website Extranet Applicatiebeheer SEO (Google optimalisatie) Onderhoudscontract Webhosting

Andere projecten

Hoogwaardige turnkey woningen

Cap Living

De beste marketingteksten voor jouw bedrijf

Creative Text

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png