TB Expertise

Oog voor de omgeving

TB Expertise BV is een onafhankelijke partner voor alle sloop-, bouw- en infraprojecten. Het bedrijf biedt gespecialiseerde diensten, waaronder bouwkundige opnames, metingen en monitoring. Ze identificeren risico's en houden rekening met de omgeving. Het bedrijf is actief in zowel Nederland als Vlaanderen.

Webkracht is verantwoordelijk voor het technische beheer van de Drupal website van TB Expertise. Hierdoor kan TB Expertise zich volledig concentreren op hun core business en hun bedrijfsprocessen efficiënter laten verlopen.

Webkracht verzorgt de hosting en het onderhoud van de website, waardoor de site altijd snel en veilig is.

Dit is belangrijk omdat een snelle en veilige website de gebruikerservaring verbetert en helpt bij het aantrekken en behouden van klanten.

Daarnaast helpt Webkracht TB Expertise BV door het implementeren van efficiënte tools en functionaliteiten op de website. Dit kan gaan om bijvoorbeeld online formulieren, integraties met andere softwareprogramma's of andere uitbreidingen op de website. Hierdoor kan TB Expertise BV hun processen efficiënter laten verlopen en hun klanten beter bedienen.

Bekijk de website

Meer over TB Expertise

TB Expertise is een bedrijf dat zich richt op technisch advies en ingenieursdiensten. Het bedrijf biedt expertise op het gebied van technische oplossingen, advisering en projectbegeleiding voor de industrie en de overheid. De diensten van TB Expertise zijn gericht op het verbeteren van de technische prestaties, veiligheid en duurzaamheid van installaties en infrastructuur.

Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder technisch advies, engineering, inspectie, onderhoud, projectmanagement en certificering. Dit omvat onder andere het ontwerpen en beoordelen van installaties, het verzorgen van risicoanalyses, het uitvoeren van onderhouds- en inspectie werkzaamheden, en het begeleiden van projecten van ontwerp tot oplevering.

Een van de unieke aspecten van TB Expertise is hun aanpak voor het oplossen van technische uitdagingen. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën en methoden om complexe problemen op te lossen en efficiënte oplossingen te bieden. Dit leidt tot installaties die veilig, duurzaam en rendabel zijn.

De experts van TB Expertise zijn gekwalificeerd en ervaren in hun vakgebied, en houden zich bezig met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de industrie. Dit helpt hen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en best practices, en biedt hen de tools om klanten te adviseren over de beste oplossingen voor hun specifieke situatie.

TB Expertise werkt samen met een scala aan klanten, variërend van bedrijven uit de olie- en gassector, chemische industrie, energiebedrijven en infrastructuur. Het bedrijf streeft naar een langdurige samenwerking met hun klanten, en werkt nauw samen met hen om te begrijpen hun specifieke vereisten en te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.

Andere projecten

Modewinkel met passie en ambitie

Latenzo

Thuishaven voor softwaretesters

Bsure Digital

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png