UMBA architecten

Toonaangevend Rotterdams architectenbureau

Vanaf de eerste ontwerpschets tot de laatste steen levert UMBA architecten altijd maatwerk door een ervaren projectarchitect.

Vanuit die visie hielp Webkracht UMBA ook aan een unieke website.

Hoe maken we een makkelijk beheersbare website?

UMBAarchitecten is een toonaangevend architectenbureau uit Rotterdam. Vanaf de eerste ontwerpschets tot de laatste steen levert UMBA altijd maatwerk door een ervaren projectarchitect.

Oprichter en architect Richard Smit kwam in contact met Webkracht en schakelde onze hulp in om een strakke en makkelijk te beheersen website te bouwen.

De uitdaging

Kan een beeldende website ook goed vindbaar zijn in Google?

Hoe zorgen we voor een strak ontwerp en een uniforme beleving op alle soorten schermen?

Het resultaat

Door de duidelijke wensen en de ontwerpervaring van architect en eigenaar Richard Smit heeft Webkracht samen met UMBA een strakke website neer weten te zetten. De website laat de ontwerpen en beelden spreken. Ook de responsiveness is dik in orde; de site ziet er erg goed uit op alle devices. Daarnaast is de website makkelijk zelf te onderhouden, want hij is gemaakt in het gebruiksvriendelijke CMS Exolog.

En de SEO-vindbaarheid? Door de richtlijnen van Google te volgen scoort de website op de juiste termen ook nog in Google. Precies het beoogde resultaat!

Bekijk de website

Meer over UMBA Architecten

UMBA architecten is een architectenbureau gevestigd in Rotterdam, opgericht in 2012. Het bureau bestaat uit een team van ervaren architecten met een passie voor duurzaamheid en innovatie.

UMBA architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van gebouwen met een hoge duurzaamheidsprestatie. Ze gebruiken daarvoor de nieuwste technologieën en materialen, zoals geothermie en zonnepanelen, om de milieu-impact van gebouwen te verminderen.

Het bureau heeft een aantal prijswinnende projecten op haar naam staan, zoals het "Circl" gebouw in Amsterdam, dat in 2019 de titel "Beste Duurzame Gebouw van Nederland" won. Het bureau is ook betrokken bij de ontwikkeling van een aantal grote projecten in Rotterdam, zoals de herontwikkeling van het voormalige havengebied "Katendrecht" en de nieuwbouw van een woonwijk in de stadsdelen "Feijenoord" en "Ijsselmonde".

UMBA architecten streeft er naar om architectuur te creëren die zowel esthetisch als duurzaam is, en die een positieve bijdrage levert aan de stad en de samenleving. Hierdoor is UMBA architecten een belangrijke speler in de architectuurwereld van Rotterdam.

Resultaten

  • Uniek ontwerp
  • Volledig responsive
  • Krachtig CMS
  • Goed vindbaar

Diensten

Responsive website Webdesign Onderhoudscontract Webhosting SEO (Google optimalisatie) SEO cursus

Webkracht heeft goed meegedacht in het grafisch ontwerp. Ook hebben ze hun kennis op het gebied van SEO en marketing met me gedeeld, wat me verder heeft geholpen.

 

- Richard Smit, eigenaar

Andere projecten

Specialist in bijzondere reizen

Tasman Travel

Eersteklas dierenzorg in Zwolle en Wilhelminaoord

Anicura deTweedeLijn

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png