Van Dongen met de Kroon

Borduurspecialisten uit Breda

Van Dongen met de Kroon levert maatwerkadvies voor klanten op zoek naar geborduurde en bedrukte bedrijfskleding, promotiekleding, horecakleding en andere specials. Ze doen dat vanuit hun moderne borduuratelier in Breda.

Webkracht heeft Van Dongen met de Kroon geholpen met het ontwikkelen van een nieuwe website, met daarbij hosting en een duidelijk onderhoudscontract. Daarnaast helpen we met het opstellen en uitrollen van een social mediastrategie en het schrijven van SEO-teksten voor de website.

De nieuwe website van Van Dongen met de Kroon is ontworpen met de gebruiker in gedachten en biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor de bezoekers.

Hij is geoptimaliseerd voor zoekmachines en volledig responsive, waardoor het makkelijk is voor potentiële klanten om de website te vinden en een offerteaanvraag te doen. Voor Van Dongen met de Kroon is de website makkelijk zelf te onderhouden via Exolog CMS.

De social mediastrategie voor Van Dongen met de Kroon is gericht op zichtbaarheid. Dit betekent dat het bedrijf nu in staat is om effectief te communiceren met hun doelgroep via sociale media-kanalen.

Daarnaast heeft Webkracht Van Dongen met de Kroon geholpen met het schrijven van SEO-teksten voor de website. Dit betekent dat de website beter gevonden wordt in zoekmachines, waardoor het bedrijf meer bezoekers kan trekken en omzet kan genereren.

 

Bekijk de website

Meer over van Dongen met de Kroon

Van Dongen met de Kroon is een bedrijf met een rijke geschiedenis als borduurspecialist. Het bedrijf heeft meer dan 200 jaar ervaring in leveren van borduurwerk en groeide uit tot een gerespecteerd bedrijf in de branche.

In de loop der jaren is Van Dongen met de Kroon echter geëvolueerd van een pure borduurspecialist naar een moderne leverancier van bedrijfskleding en promotiekleding. Dit betekent dat het bedrijf nu een breder scala aan producten en diensten aanbiedt, waaronder kledingstukken zoals poloshirts, truien en jassen.

Een belangrijk onderscheid van Van Dongen met de Kroon is dat zij in-house borduringen op de kleding leveren. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op een snelle en efficiënte service, hoge kwaliteit en een lokale producent. Dit maakt Van Dongen met de Kroon uniek in de markt.

Van Dongen met de Kroon is een bedrijf met een rijke geschiedenis en heeft zich aangepast aan de veranderende markt en de verandernde behoeften van haar klanten. Door de in-house borduringen, kan het bedrijf snel inspelen op de wensen van de klanten, en dat maakt van Van Dongen met de Kroon een waardevolle partner voor bedrijven die op zoek zijn naar bedrijfskleding en promotiekleding.

Resultaten

  • Modern ontworpen website
  • Pixel-perfect gebouwd
  • Solide CMS-systeem
  • Volledig responsive
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Betere ranking in Google
  • Meer leads uit de website

Diensten

Webdesign Responsive website CMS website Social media ontwerp Social media abonnement Conversieoptimalisatie SEO (Google optimalisatie) Onderhoudscontract Webhosting

Andere projecten

Modewinkel met passie en ambitie

Latenzo

Thuishaven voor softwaretesters

Bsure Digital

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png