Vitae Bewindvoeringen

Betrokken bewindvoerder uit Venlo

Vitae Bewindvoeringen is een bewindvoerder met tijd en aandacht heeft vaar haar relaties. Het kantoor heeft als kernwaarden een goede samenwerking, duidelijke afspraken en heldere communicatie

Hoe krijg ik de juiste huisstijl, logo, boodschap en website?

Vitae Bewindvoeringen is een bewindvoeringskantoor uit Venlo. Toen eigenaar Bjorn Elsenberg en Webkracht elkaar spraken ontstond er vrij snel een beeld voor de website. Naast de website verzorgde Webkracht ook de complete huisstijl; logo, visitekaartjes en briefpapier. Belangrijk voor de stijl was de menselijkheid, openheid en transparantie.

Missie geslaagd!

Wat Webkracht en Vitae Bewindvoeringen betreft een geslaagd project! De lovende woorden van Bjorn zeggen genoeg.

Mensen die een bewindvoerder zoeken, hebben behoefte aan overzichtelijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Vitae Bewindvoeringen zocht dit voor haar ICT, marketing en branding vraagstuk in Webkracht.

Bjorn vervolgt: "En ja hoor, een verdraaid goede keus! Webkracht voelt feilloos aan waar de behoefte ligt, vertaalt dit in concrete ideeën, is helder in de communicatie en voert zonder aarzeling uit! De Aha-erlebnis is ontstaan, een win-win situatie gecreëerd met als uiteindelijke resultaat een enorm tevreden klant!"

Meer over Vitae Bewindvoeringen uit Venlo

Vitae Bewindvoeringen is een bedrijf gevestigd in Venlo dat zich richt op het verlenen van bewindvoering. Bewindvoering is een vorm van begeleiding waarbij een bewindvoerder de financiële zaken van een persoon regelt. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als iemand zelf niet in staat is om zijn of haar financiën op orde te houden, bijvoorbeeld door een beperking of een verslaving.

Het bedrijf Vitae Bewindvoeringen is opgericht door een professionele bewindvoerder met jarenlange ervaring in de branche. Het bedrijf heeft brede kennis en ervaring in het regelen van financiële zaken voor mensen met diverse achtergronden en problematieken.

Vitae Bewindvoeringen biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder bewindvoering, budgetbegeleiding, schuldhulpverlening en inkomensbeheer. Het bedrijf werkt nauw samen met andere professionele partijen, zoals gemeenten, zorgverleners en instanties, om de cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Een van de kernwaarden van Vitae Bewindvoeringen is het bieden van een persoonlijke aanpak. De bewindvoerder van het bedrijf werkt nauw samen met de cliënten en probeert zo goed mogelijk aan te sluiten bij hun wensen en behoeften. Hierdoor wordt er een vertrouwensrelatie opgebouwd waardoor de cliënten zich veilig voelen en openstaan voor hulp.

Vitae Bewindvoeringen is erkend en gecertificeerd door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Bewindvoerders (NBvB) en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Het bedrijf staat bekend om zijn professionele en discrete aanpak en heeft als doel om mensen te ondersteunen bij het oplossen van hun financiële problemen en het herstellen van hun zelfredzaamheid.

Resultaten

  • Origineel ontwerp
  • Optimaal geprogrammeerd
  • Volledig schaalbaar
  • Uitgebreid getest
  • Vlekkeloze werking

Diensten

Webdesign Responsive website Maatwerkapplicatie SEO (Google optimalisatie) Webhosting Onderhoudscontract

Webkracht voelt feilloos aan waar de behoefte ligt, vertaalt dit in concrete ideeën, is helder in de communicatie en voert zonder aarzeling uit! De Aha-erlebnis is ontstaan, win-win situatie gecreëerd met als uiteindelijke resultaat een enorm tevreden klant!


- Bjorn Elsenberg, eigenaar/bewindvoerder

Andere projecten

Vóór gelijke behandeling, tegen discriminatie

RADAR

Stadsvernieuwers en stedenbouw- kundigen

HKBS Stedenbouwkundigen

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png