Zonweringstunter.nl

De marktleider in zonwering en rolluiken

Zonweringstunter.nl is de grootste en goedkoopste webshops voor binnen- en buitenzonwering en rolluiken. Webkracht is verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw, de doorontwikkeling, het onderhoud, de hosting en de SEO voor de website.

Hoe zorgen we voor continue groei en verbetering met onze shop?

Zonweringstunter.nl is van een pionier uit 2004 uitgegroeid tot de marktleider in goedkope online binnen- en buitenzonwering en rolluiken. Daardat ze rechtstreeks uit fabriek leveren, kunnen ze maatwerk van topkwaliteit leveren tegen de allerlaagste prijzen. De efficiënte workflow die het bedrijf heeft met behulp van de webshop draagt bij aan het behouden van hun positie als marktleider en het uitbouwen ervan.

De ontwikkelingen gaan snel op het gebied van SEO, marketing, usability en webstandaarden.

Het is een continue uitdaging om de website steeds verder door te ontwikkelen, aan te passen aan de doelgroep en te optimaliseren volgens de laatste technieken en inzichten.

Maatwerk webshop op een framework

Zonweringstunter.nl is gebouwd als maatwerkwebshop op het Exolog framework. Daarmee heeft Zonweringstunter.nl een flexibel platform, wat niet alleen meegroeit met de behoeftes, maar altijd voorop loopt op het gebied van technische ontwikkelingen.

Het beheer van een omvangrijke webshop is voor Zonweringstunter.nl verrassend makkelijk. Dat komt omdat in Exolog het volledige beheer aan de voorkant plaatsvindt. Dat betekent dus bewerkingen doen op de pagina zelf, volledig in de look-and-feel van die pagina.

Ook het beheer van produkten, categorieen en produktopties gebeurt aan de voorkant. Daarmee bespaart Zonweringstunter.nl kostbare tijd en kan ze extreme pieken door warm weer prima aan.

Optimale structuur en conversie

Bij het opzetten van de maatwerk webshop is er goed nagedacht over de websitestructuur. Met het ontwerpen is er maximaal rekening gehouden met gebruiksgemak en conversie. Er zijn de afgelopen jaar continu nieuwe functies toegevoegd.

Winkelmandje herinneringen: hogere conversie!

Zo is er een functie waarbij je als klant een reminder krijgt gemaild als je artikelen in je mandje hebt gedaan, maar nog niet hebt gekocht. Afhankelijk van of je daarna alsnog afrekent, krijg je drie reminders gemaild.

Door deze oplossing voor 'abandoned carts' is de conversie uit 'afhakers' flink gestegen!

Complexe produkten, eenvoudig beheerd

De complexe produkten, zoals zelf samen te stellen knikarmschermen, rolluiken of markiezen, vormen een uitdaging op zich. Afhankelijk van de lengte, kleur of uitval, kun je andere opties en ook prijzen krijgen.

Aan de achterkant hebben we alles in overzichtelijk formats weten te gieten, zodat het niet alleen waterdicht is voor de klant, maar bovendien makkelijk beheersbaar voor Zonweringstunter.nl.

Offertesysteem in de winkel op basis van de webshop

In de winkels van Zonweringstunter.nl wordt er ook gewerkt met de website. Een klant kan in de winkel eenvoudig een configuratie op papier als offerte mee naar huis krijgen. Hiermee gebruikt Zonweringstunter.nl een afgeleide versie van de website als offline offertesysteem voor haar klanten.

Ideale oplossing voor backorders

Een handige functie is ook de 'Hou me op de hoogte' optie, om direct een melding te krijgen als hun favoriete artikel weer verkrijgbaar is. Dit alternatief voor backorder is een ideale manier om in drukke tijden de klanten toch te binden.

Geoptimaliseerde checkout

De checkout van Zonweringstunter.nl is de afgelopen jaren geoptimaliseerd van een multi-step checkout naar een one-step-checkout.

De checkout houdt rekening met diverse scenario's, zoals ophalen in de winkel, levering tegelijk met montage of gewoon thuisbezorgd met de post.

Zowel Nederlandse als Belgische klanten kunnen betalen via hun betaaloptie naar keuze, via betaalprovider Omnikassa.

Implementatie Thuiswinkel Waarborg

Omdat Zonweringstunter.nl erg hecht aan betrouwbaarheid, transparantie en veiligheid, is gekozen om aan het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg te voldoen. Dat betekent dat de website compleet is nagelopen en aangepast volgens hun strenge eisen. Daarnaast vinden er voortdurend checks, controles en upgrades plaats om aan de veiligheidseisen van Thuiswinkel Waarborg te voldoen.

Zoekmachineoptimalisatie goed geregeld!

Op het gebied van SEO blijft de website van Zonweringstunter.nl volledig bij de tijd. Daar zijn de SEO-specialisten van Webkracht verantwoordelijk voor. Dat betekent dat niet alleen de techniek altijd goed en up-to-date moet zijn, maar ook dat alle inhoud van de website voortdurend moet worden bijgewerkt. In een abonnement is geregeld hoe Webkracht hier verantwoordelijk voor is.

Veel blogs, artikelen en categorieën scoren goed op de gewenste termen. Daarnaast zijn er een groot aantal samenvattingen in Google gerealiseerd, zoals je in onderstaand voorbeeld kunt zien.

Bekijk de website

Andere projecten

Toonaangevend Rotterdams architectenbureau

UMBA architecten

Incassobureau met een menselijke maat

Sportincas

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png