TYPO3 hosting

Bij Webkracht combineren we de dynamiek van TYPO3 met hosting die staat als een huis.

TYPO3 Hosting: Een solide basis voor jouw website

In de digitale wereld van vandaag is de keuze van je hosting net zo belangrijk als het ontwerp van je website. Maar geen zorgen, je bent aan het juiste adres. Bij Webkracht combineren we de dynamiek van TYPO3 met hosting die staat als een huis. Ontdek hier hoe onze gespecialiseerde TYPO3 hosting jouw website naar het volgende niveau tilt. Laat je meenemen in een wereld van snelheid, betrouwbaarheid en ongeëvenaarde beveiliging.

Waarom jij TYPO3 hosting nodig hebt

Je kunt een prachtige website hebben, maar zonder de juiste hosting, mis je de stabiliteit en snelheid die nodig zijn om je bezoekers de beste ervaring te bieden. TYPO3 hosting biedt die solide basis voor jouw online aanwezigheid.

Stel je voor: een huis gebouwd op een stevige fundering, bestand tegen alle weersomstandigheden. Dat is wat TYPO3 hosting voor jouw website doet. Het zorgt ervoor dat je site altijd toegankelijk is, razendsnel laadt en soepel draait, ongeacht het aantal bezoekers.

Waarom kiezen voor onze TYPO3 hosting?

Snelheid: In de digitale wereld telt elke seconde. Met onze TYPO3 hosting zorg je ervoor dat jouw website binnen no-time laadt, waardoor bezoekers niet afhaken.

Betrouwbaarheid: Niets is frustrerender dan een website die eruit ligt. Met onze TYPO3 hosting geniet je van een hoge uptime, wat betekent dat je site vrijwel altijd online is.

Veiligheid: De online wereld kan vol gevaren zitten. Onze TYPO3 hosting is uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen om je website te beschermen tegen bedreigingen.

Optimalisatie: Onze TYPO3 hosting is specifiek ontworpen voor TYPO3 websites. Dat betekent dat elke instelling, elk detail, geoptimaliseerd is voor de beste prestaties.

Ondersteuning: Loop je ergens tegenaan? Met onze gespecialiseerde TYPO3 hosting krijg je deskundige ondersteuning die precies weet hoe ze jou het beste kunnen helpen.
Investeer in de toekomst van je websiteNet zoals een auto regelmatig onderhoud nodig heeft, vereist ook een website de juiste zorg en aandacht.

Door te kiezen voor TYPO3 hosting investeer je in de toekomst van je website, zodat deze blijft presteren op het hoogste niveau.

Dus, of je nu een beginnende ondernemer bent of een gevestigde speler in je branche, met TYPO3 hosting geef je jouw website de beste kans op succes.

Meer weten of een offerte nodig? Neem contact op of plan een vrijblijvende online meeting in met ons! 

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png