Webhosting

Regelmatig website-onderhoud zorgt ervoor dat je website of maatwerkwebapplicatie up-to-date, veilig en goed bruikbaar blijft.

Wat is webhosting?

Webhosting is de dienst waarbij we ruimte bieden op een van onze servers voor het opslaan van je website, bestanden en e-mail. Hierdoor is je website op elk moment van de dag beschikbaar via internet.

Naast hosting, ook een domeinnaam

Naast webhosting moet je ook een domeinnaam registreren (bijvoorbeeld mijnwebsite.nl) zodat je website vindbaar is op internet. Met een domeinnaam kun je ook unieke e-mailadressen aanmaken (bijvoorbeeld mijn.naam@mijnwebsite.nl of administratie@mijnwebsite.nl).

Welke hosting heb ik nodig?

Welk type webhosting je nodig hebt (shared hosting, VPS, cloud of dedicated server, etc.) hangt af van waar je je website voor wilt gebruiken. Heb je een webshop, een bedrijfswebsite, of beheer je een extranet of andere maatwerkapplicatie? Afhankelijk van je antwoord, heb je andere behoeften op het gebied van opslagruimte, bandbreedte en snelheid van de hostingserver.

Hoeveel bezoekers je site krijgt, kan ook van invloed zijn op jouw hostingpakket.

Hoe meer bezoekers je hebt, hoe zwaarder de server moet zijn om dit aan te kunnen.

Wij beantwoorden graag al je vragen over het hosten van je website. Neem gerust contact met ons op met je wensen en wij helpen je bij het vinden van de juiste oplossing.

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png