Online marketing

Ga met ons de diepte in om te kijken hoe we jullie verder helpen met behulp van online marketing.

Komt jou dit bekend voor?

....Je hebt een website, maar amper bezoekers, want je wordt niet gevonden.

....Je weet dat je iets met social media moet doen, want je concurrenten doen het ook. Maar wat moet je daar dan precies op doen? En welke social media zet je in?

....Je krijgt meer dan genoeg bezoekers op je website, maar ze doen niet wat je wilt dat ze doen. Je hebt te weinig inschrijvingen, boekingen, of orders.

Als dit je bekend voorkomt, moeten we eens van gedachten wisselen. We leren jouw bedrijf, je doelen en je verwchtingen graag kennen! Als we dan samen naar jouw website en je social media kijken, komen we vaak tot mooie inzichten en verbeterpunten.Met onze ervaring en kennis helpen we jou graag verder met het halen van jouw online doen. Dat betekent; beter gevonden, meer klanten en meer omzet!

Want zelf heb je vaak een blinde vlek voor wat je doet. En het mist je vaak ook aan de tijd en kennis om je er goed in te verdiepen.

Meer marketing 
diensten

SEO cursus

Wil je zelf aan de slag met SEO? Weet je wat SEO is en is je kennis wat weggezakt? Doe een SEO-cursus afgestemd op jouw wensen.

lees meer

SEO (Google optimalisatie)

Wil je meer bezoeker voor jouw website? Pas dan zoekmachineoptimalisatie slim toe.

lees meer

SEO quickscan

Ziet Google jouw website wel goed? Is alles goed afgesteld voor het aantrekken van veel bezoekers? Vraag een SEO- scan aan.

lees meer

Social media ontwerp

Wil je een strak ontworpen social media bedrijfspagina's en een strak gevulde social feed? Laat ons het ontwerp verzorgen.

lees meer

Social media abonnement

Vind je het lastig om de tijd te vinden om je socials professioneel bij te houden? Besteed het uit aan ons.

lees meer

Tekstschrijven

lees meer

Conversieoptimalisatie

Heb je veel bezoekers, maar doen ze niet de dingen die je wilt dat ze doen? Dan mist het aan de juiste conversies. Dat is te optimaliseren.

lees meer

Online marketing projecten

Vóór gelijke behandeling, tegen discriminatie

RADAR

Borduurspecialisten uit Breda

Van Dongen met de Kroon

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png