Google optimalisatie (SEO)

Wil je meer bezoeker voor jouw website? Pas dan zoekmachineoptimalisatie slim toe.

Op zoek naar meer bezoekers?

Je hebt een site, maar je wordt niet gevonden. Je wilt een website bouwen, maar geen kapitalen uitgeven aan advertenties om bezoekers te trekken. Je hebt veel pagina's online, maar de bezoekers blijven uit.

Als je dit herkent, moet je SEO serieus worden aangepakt!

Wat is SEO?

SEO, oftewel Search Engine Optimisation, is het optimaliseren van websites voor mensen die zoekmachines, lees: Google, gebruiken. Dat kan door dingen op je website aan te passen, zoals techniek of teksten. Je SEO kan ook door externe factoren worden verbeterd, door voor inkomende links en social media berichten te zorgen.

Waarom SEO door webkracht?

Als je je website en bedrijf serieus neemt, moet je je SEO ook serieus nemen. En laten we eerlijk zijn, om je SEO goed op te zetten, heb je een strategie nodig.

Daarbij is je SEO-plan afhankelijk van jouw tijd, budget en je eigen rol in de uitvoering.

Daarnaast zijn de mogelijkheden en resultaten die je kunt halen ook afhankelijk van je produkt of dienst, je doelgroep en de concurrentie.

Webkracht helpt je om je strategie te bepalen en er uitvoering aan te geven. Dat doen we door niet alleen website te bouwen volgens de laatste webstandaarden, maar ook door het uitvoeren van je SEO-strategie. 

Mogelijkheden met SEO 

Wat je verder nog moet weten? Ja, er zijn altijd mogelijkheden om jouw website te optimaliseren. En nee, niemand kan een eerste plek garanderen of een plek 'kopen' in Google. We brengen ook graag onze kennis over in een SEO-cursus op maat.

Neem vooral contact op met Martijn, de SEO-specialist. Hij spreekt graag een keer af of plant een videosessie in om met jou te kijken wat je vraag is. Of nog beter: om met jou te bespreken hoe ook jij meer bezoekers krijgt op je website door SEO op de beste manier toe te passen!

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png