Webontwikkeling

Mooi ontworpen websites die het beste resultaat halen voor jouw organisatie. Daar blinken we in uit.

Een website is een website...

...toch? Mis! Een oude, onduidelijke of slecht werkende website schaadt jouw merk. Hij draagt dus niets bij, maar doet afbreuk aan jouw bedrijf en jouw bedrijfsdoelen.

Dus hoe slaag je dan wel? Dat is simpel. Door een geweldige website te maken! Die bestaat niet alleen uit een prachtig en doordacht ontwerp, maar ook uit optimaal geprogrammeerde code en de juiste beheersoftware (CMS).

Webkracht weet precies hoe je dat doet en welke software en technieken je inzet om zo jouw organisatie op de beste manier online te krijgen. Zodat jij er de vruchten van plukt.

De beste website voor jouw bedrijf

Met ons team maken we allerlei soorten websites. Of je nou een webshop, CMS website of leadgeneratie website wilt, we garanderen dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Door meer dan 200 websites te maken voor grote en kleine bedrijven weten we precies hoe je dat het beste doet.

Zo maken we altijd een website of webshop die helemaal past bij jouw bedrijf en jouw doelen. Waardoor jij er het maximale resultaat uit haalt, zonder dat je technisch specialist, designer of marketeer hoeft te zijn.

Meer webdesign & webdevelopment

Webdesign

Goed ontworpen en gebouwde websites die voor jouw organisatie werken. Altijd met passie ontworpen en solide gebouwd.

lees meer

Webshop

Jouw produkt of dienst is uniek. Jouw organisatie is flexibel en beweegt mee met je markt. Net als de webshop die jij nodig hebt.

lees meer

CMS website

Met een goed Content Management Systeem (CMS) wordt het beheren van je website een peuleschil.

lees meer

Responsive website

Schaalbare websites die uitblinken in stijl en gebruiksgemak. Altijd mooi op grote schermen, tablets en telefoons.

lees meer

Hugo CMS website

lees meer

Laravel website

lees meer

TYPO3 website

Wist je dat een op maat gemaakte TYPO3 website jouw organisatie verder kan helpen? Met TYPO3 zorg je ervoor dat je website precies zo wordt zoals jij wilt, zonder beperkingen.

lees meer

Drupal website

Drupal is een veelgebruikt en bekend CMS met veel voordelen. Afhankelijk van je wensen kan Drupal voor je bedrijf worden ingezet.

lees meer

Leadgeneratie website

Wil je meer klanten voor jouw bedrijf? Dan is een uitgekiende website die meer sales voor jou binnenhaalt een slimme zet.

lees meer

Website in een dag

Een volledig ontworpen website, met alle pagina's die je nodig hebt, binnen één dag uitgedacht en ontworpen.

lees meer

Webdesign & Webdevelopment projecten

Modewinkel met passie en ambitie

Latenzo

Borduurspecialisten uit Breda

Van Dongen met de Kroon

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png