Hugo CMS website

Superstabiele websites bouwen met HUGO CMS

Bij Webkracht begrijpen we dat jouw website de digitale vitrine van uw bedrijf is. In een wereld die steeds meer digitaal wordt, is een effectieve en efficiënte website onmisbaar. Zeker een website die veilig is, snel laadt en geen hoge overheadskosten heeft. En dat is precies waar HUGO CMS in uitblinkt! 

Wat is HUGO CMS?

HUGO is een open source Content Management System (CMS) dat zich richt op snelheid en efficiëntie. Het maakt gebruik van GoLang, een programmeertaal die bekend staat om zijn snelheid. Hierdoor is HUGO in staat om websites snel te laden en te renderen, wat beter is voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en de gebruikerservaring.

Voordelen van HUGO voor jouw website

HUGO maakt gebruik van een flexibel en snel framework waarmee je een flitsende en volwaardige website zonder concessies te doen aan laadtijden of veiligheid. In tegenstelling tot traditionele CMS-systemen, heeft HUGO zogenaamde 'platte HTML-bestanden', waardoor elke HUGO-website ongelooflijk snel laadt en minder vatbaar is voor beveiligingsproblemen.

Bovendien geeft HUGO volledige controle over het ontwerp van je site, zodat elke unieke merkidentiteit online tot leven kan worden gebracht.

Waarom een HUGO CMS website laten maken door experts?

Hoewel HUGO gemakkelijk te gebruiken is, is het belangrijk om te weten dat het ontwikkelen van een professionele website in HUGO nog steeds ervaring en kennis vereist. Een expert in Hugo CMS kan je helpen bij het creëren van een website die aansluit bij jouw specifieke bedrijfsbehoeften en doelen. 

Waarom kiezen voor HUGO bij Webkracht

Bij Webkracht bieden we niet alleen HUGO-gebaseerde website-ontwikkeling, we zorgen er ook voor dat we onze klanten door elke stap van het proces begeleiden. Van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke implementatie en daarbuiten, ons team van experts staat klaar om ervoor te zorgen dat uw website de online aanwezigheid heeft die het verdient. Wanneer je voor Webkracht kiest, kies je voor kwaliteit, efficiëntie en een sublieme klantenservice.

Hoogwaardige ontwerpen in HUGO CMS

Een expert in HUGO CMS heeft de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om een aantrekkelijk en functioneel ontwerp te creëren.

Met HUGO weet je dus zeker dat je website er geweldig uitziet én dat hij voldoet aan de laatste webdesignstandaarden.

Offerte voor een Hugo CMS website nodig?

Sta jij klaar om een sprong te wagen in de digitale wereld? Dit is jouw moment! Neem het heft in eigen handen en vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw Hugo CMS website. Stel je voor: jouw ideeën en onze expertise smelten samen om iets werkelijk unieks te creëren.

Mis deze kans niet om jouw bedrijf te laten schitteren met een website die niet alleen bliksemsnel en gebruiksvriendelijk is, maar die ook naadloos aansluit bij wat jij nodig hebt. Zet nu die beslissende stap, vraag vandaag nog een offerte aan en laten we samen jouw online aanwezigheid transformeren en naar nieuwe hoogten brengen!

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png