Responsive website

Schaalbare websites die uitblinken in stijl en gebruiksgemak. Altijd mooi op grote schermen, tablets en telefoons.

Een must voor meer omzet

Een responsive website is onmisbaar. Er zijn meer telefoons en tablets in omloop dan ooit, dus een schaalbare en vooral een bruikbare website op alle soorten apparaten is belangrijk. Je wilt natuurlijk geen kostbare bezoekers verliezen toch?

Wat is responsive design?

Of je een responsive website nou op een telefoon, tablet, laptop of computerscherm bekijkt: hij ziet er altijd goed uit.Simpel gezegd, past een responsive website zich aan het scherm aan waar je hem op bekijkt.

Dat betekent vaak dat een website op tablet 'full-screen' is met een aantal kolommen naast elkaar. Op kleinere schermen zoals telefoonschermen wordt de inhoud vooral onder elkaar getoond.

Waarom is responsive design een must?

Responsive design, je kunt er niet meer zonder! De hoeveelheid tablets, smartphones en andere apparaten waar mensen mee internetten neemt alleen maar toe. Het is dus belangrijk dat je website daar rekening mee houdt.

Mits goed uitgevoerd is responsive design de beste oplossing voor de meeste websites. Die goede uitvoer kun je trouwens aan ons wel overlaten.

Responsive = mobile-first!

We hebben misschien wel honderd websites responsive gemaakt en zien het als een essentieel onderdeel van elk webdesignproces. Dat betekent dat we 'mobile-first' denken en de weergave op telefoon leidend laten zijn bij het ontwerp- en bouwproces.

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png