TYPO3 website laten maken?

Wist je dat een op maat gemaakte TYPO3 website jouw organisatie verder kan helpen? Met TYPO3 zorg je ervoor dat je website precies zo wordt zoals jij wilt, zonder beperkingen.

TYPO3 - Duitse degelijkheid

Om te begrijpen waarom TYPO3 zo krachtig is, is het goed om te weten waar het vandaan komt. TYPO3 heeft een rijke geschiedenis, met al meer dan 20 jaar ervaring. Met Duitse degelijkheid als basis, heeft het zich door de jaren heen ontwikkeld als een stabiel, betrouwbaar en flexibel CMS-systeem.

TYPO3 wordt wereldwijd gebruikt door uiteenlopende bedrijven.

Binnen Nederland wordt TYPO3 veel gebruikt door diverse gemeenten, maar ook door andere non-profitorganisaties en MKB. 

TYPO3 cases

Veel bedrijven hebben al gekozen voor TYPO3 en hebben daarmee hun online aanwezigheid versterkt. Denk aan e-commerce giganten, bekende merken, maar ook lokale ondernemers. Ze hebben allemaal één ding gemeen: met TYPO3 hebben ze hun unieke verhaal kunnen vertellen en hun klanten beter kunnen bereiken.

Webkracht heeft Equalit (Gemeente Oosterhout) en MindLabs Tilburg mogen helpen aan een TYPO3-website. 

TYPO3 hosting, onderhoud en SLA

Als ondernemer wil je je geen zorgen maken over technische details. Dat begrijpen wij bij Webkracht volledig. Daarom bieden we niet alleen een prachtige TYPO3 website, maar ook TYPO3 hosting, TYPO3 onderhoud en een solide TYPO3 SLA. Zo weet je zeker dat je website altijd optimaal presteert en dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Veiligheid en TYPO3

In deze digitale wereld is veiligheid van het grootste belang. Gelukkig staat TYPO3 bekend om zijn robuuste beveiligingsmaatregelen. Met TYPO3 bescherm je niet alleen jouw bedrijfsgegevens, maar ook de gegevens van je klanten. Wel zo prettig toch, als je weet dat je website in veilige handen is?

De voordelen van een TYPO3-website

Als we alles samenvatten, waarom zou je dan voor TYPO3 kiezen? Dat is makkelijk. Naast ongeëvenaarde flexibiliteit, zijn gebruiksvriendelijk en veiligheid belangrijke speerpunten.

Er zijn veel bewezen successen binnen diverse branches. Met TYPO3 zet je een solide website neer, waarmee je onderscheidt van de concurrentie.

Ook een TYPO3 website nodig?

Als je op zoek bent naar een website die jouw bedrijf echt vertegenwoordigt, die schaalbaar, veilig en op maat gemaakt is, dan is TYPO3 en ideale keuze. Bij Webkracht helpen we je graag verder om dit te realiseren.

Offerte aanvragen voor een TYPO3 website

Ben je overtuigd van de kracht van TYPO3? Wacht dan niet langer en vraag nu je offerte aan! Laat ons jouw wensen weten en samen creëren we de website voor jouw onderneming die we kunnen maken.

Heb je nog vragen of wil je samen even sparren over jouw TYPO3 project? Boek dan een gratis online meeting en bespreek je wensen of vragen.

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png