Anicura de Tweede Lijn

Eersteklas dierenzorg in Zwolle en Wilhelminaoord

Anicura De Tweede Lijn biedt specialistische zorgt voor huisdieren. Met een gebruiksvriendelijke website, nieuwsbrief en enquetemodule bereiken ze hun doelgroep op de juiste manier.

Hoe krijgen we onze website goed geregeld?

Anicura De Tweede Lijn biedt specialistische zorgt voor huisdieren. Na een doorverwijzing van een dierenarts, kun je je huisdier in goede handen achterlaten bij de loaties in Zwolle en Wilhelminaoord.

Het management van de kliniek benaderde Webkracht om de bouw en hosting van de website over te nemen, aangezien de huidige aanbieder ermee stopte. Dat was een goed moment om de code te vernieuwen en en de website volledig schaalbaar te maken.

De uitdaging

De website was gebouwd in software die niet meer ondersteund werd door de oude webbouwer. De uitdaging was om de website niet alleen te herbouwen in een ander systeem, maar ook om de website schaalbaar te maken en de code flink op te schonen. En dat alles met behoud van de score in Google.

Het resultaat

Het herbouwen van de website en het responsive maken ervan is gedaan in Exolog. Dit systeem biedt een mooi fundament voor alle soorten websites, van groot tot klein.

De belangrijkste insteek van Exolog is gebruiksgemak. Hierdoor kan iedereen binnen het team van de Tweede Lijn met de website werken.

Daarnaast is de indexatie in zoekmachines onder de loep genomen en zijn er verhuisberichten aangemaakt. Hierdoor is na de lancering van de vernieuwde website de complete Google-score behouden.

Bekijk de website

Resultaten

  • Fris en modern ontwerp
  • Volledig schaalbaar
  • Behoud van SEO-score
  • Laatste webstandaarden
  • Makkelijke beheersoftware

 

Diensten

Webdesign & webontwikkeling Onderhoudscontract Webhosting Hosting, e-mail & domeinnamen

Webkracht heeft ons enorm geholpen met de verbeteringen die ze hebben doorgevoerd. Exolog werkt in de praktijk prima voor ons. Als er iets is met de site dan hoeven we maar te bellen en ze regelen het meestal dezelfde dag nog. Top!

 

Hendrik Wagter, chirurg-eigenaar Anicura de Tweede Lijn

Andere projecten

De juiste begeleiding op het juiste moment

Het Volste Vertrouwen

Expertisecentrum voor zakelijke fondsen

BIZ-platform

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png