Horecadviesbureau.nl

Antwoord op al je horecavraagstukken

Horecaadviesbureau.nl is een landelijke adviesorganisatie voor horeca. De re-make van de website past bij de professionalisering die de organisatie voor ogen heeft.

Ontwerp en bouw een website en makelaardijwebsite voor ons

Horecaadviesbureau.nl streeft ernaar het grootste landelijk opererend netwerk van horecaadviseurs te zijn. Door het ontdekken van nieuwe kansen in de markt helpen ze hun klanten naar meer omzet en een hoger rendement. Ze doen dat altijd met gemotiveerde en kundige partners met passie voor hun vak, waaronder Webkracht.

Voor het ontwerpen en bouwen van een website is er uitgebreid overlegd over hoe de dienstverlening het beste naar voren kan komen.

Daarnaast is het belangrijk dat de SEO voor de website goed geregeld werd, want het doel is om veel leads via de website te krijgen.

Tot slot wilde Horecadviesbureau.nl een database van horecapanden in de verkoop of verhuur, onder een ander label, namelijk Horecamakelaargroep.nl.

Het resultaat

Webkracht ontwikkelde de website en de makelaardijwebsite binnen een centraal CMS-systeem. Als CMS is gekozen voor Exolog, omdat daar makkelijk meerdere websites mee te beheren zijn en er makkelijk maatwerk mee kan worden gerealiseerd.

Na het online gaan van de websites, heeft Webkracht geholpen met het uitzetten van de SEO- en online marketingstrategie. Ook bij de uitvoer, zoals het schrijven van teksten, beheren van social media en het versturen van nieuwsbrieven naar relaties heeft Webkracht geholpen.

Meer over Horecaadviesbureau.nl

HorecaAdviesbureau.nl is een professioneel adviesbureau dat zich richt op de horeca-industrie. Het bureau biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder strategieontwikkeling, bedrijfs- en financieel advies, marketing en communicatie, en operationeel management.

Het bureau heeft een team van ervaren horeca-professionals die bedrijven in de branche kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. De consultants van HorecaAdviesbureau.nl werken samen met hun klanten om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren, hun omzet te verhogen en hun winstgevendheid te verbeteren.

Het bureau biedt ook diensten aan voor het opzetten en lanceren van nieuwe horecabedrijven, zoals het ontwikkelen van een businessplan, het regelen van financiering en het zoeken naar een geschikte locatie.

HorecaAdviesbureau.nl is een one-stop-shop voor horecaondernemers die op zoek zijn naar professioneel advies en ondersteuning. Met hun ervaring en kennis van de branche kunnen ze ondernemers helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Resultaten

  • Commercieel ontwerp
  • Perfect geprogrammeerd
  • Schaalbaar op alle apparaten
  • Makkelijk te onderhouden
  • Hoge conversie

Diensten

Webdesign Responsive website Leadgeneratie website Maatwerkapplicatie SEO (Google optimalisatie) Onderhoudscontract Webhosting

Andere projecten

Crowdfunding-platform voor geldleners en geldgevers

Geldoverenweer

Analyseer en verbeter je swing

Nationale Golfanalyse Cadeaubon

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png