Onderhoudscontract

Regelmatig website-onderhoud zorgt ervoor dat je website of maatwerkwebapplicatie up-to-date, veilig en goed bruikbaar blijft.

Een onderhoudscontract is een must voor elke website

Als je tijd, moeite en geld hebt gestoken in een gloednieuwe website, extranet, webshop of maatwerkapplicatie, zou je kunnen denken dat alles klaar is. Je hebt een site naar volle tevredenheid, hij ziet er fantastisch uit en het de klanten beginnen te komen.Helaas is je website vaak na installatie al op een bepaalde manier verouderd. Internet ontwikkeld zich nu eenmaal razendsnel.

Op het moment dat je ging nadenken over een website en met de bouw begon, maakte je in feite al gebruik van de technieken van een half jaar geleden.

Het is misschien frustrerend om te horen, maar in feite is het zo dat als je je website een tijd lang gebruikt, hij gegarandeerd verouderd zal raken.

Vaak is dat misschien niet zo erg. Maar soms ook kan het een serieus beveiligingsprobleem opleveren, of kun je met een niet-werkende website eindigen.

Waarom je website onderhoud moet doen

Regelmatig website-onderhoud zorgt ervoor dat je website up-to-date, veilig en goed bruikbaar blijft. Als je geen regelmatig onderhoud uitvoert, wordt je website meestal kwetsbaar voor hackers. Ook neemt de kans op fouten en incompatibiliteit met browsers toe.

Welke websites hebben onderhoud nodig?

Alle websites die Webkracht aanbiedt, draaien op Content Management Systemen. Veelgebruikte systemen zijn Wordpress, Drupal, Magento en Exolog. Elk systeem heeft zijn voor- en nadelen. En elk systeem heeft het juiste onderhoud nodig.

Wat het juiste onderhoud is voor jouw website? Laat je daarvoor adviseren door een specialist. We staan voor je klaar om jouw situatie te bespreken.

Onderhoud voor nieuwe of bestaande sites

Heb je al een website en wil je weten wat er nodig is aan onderhoud? Wil je switchen naar een ander syteem omdat het onderhoud van jouw website niet meer mogelijk is? Of wordt het onderhoud te ingrijpend of kostbaar voor jouw organisatie?

Plan een videomeeting in en we kijken samen naar jouw situatie en adviseren je over de mogelijkheden.

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png