Webshop

Jouw produkt of dienst is uniek. Jouw organisatie is flexibel en beweegt mee met je markt. Net als de webshop die jij nodig hebt.

Een webshop starten

Een webshop opzetten is goed te doen. Een succesvolle online winkel opzetten, runnen en aan het einde van het jaar jouw doelen halen is meestal hard werken. Je wilt zeker weten dat je de beste keuze maakt qua webshop-software of platform. Webkracht helpt je daar graag bij.

Een webshop, hoe pak ik dat aan?

Bij het starten van een webshop kunnen er aardig wat vragen langs komen.

Er is namelijk veel om te kiezen en om over na te denken, op verschillende gebieden, zoals techniek, functionaliteit en schaalbaarheid.

Kies ik voor dropshipping of niet? Ga ik mijn voorraadbeheer automatiseren of koppelen met een boekhoudprogramma? Hoe richt ik de SEO en social media in?

Zal ik voor meertaligheid gaan of niet? Welke payment-provider is voor mij de beste keuze? Welke stijl webdesign kies ik?

Hoe moet de mobielvriendelijkheid worden opgezet? Kan ik volstaan met webhosting, of heb ik een dedicated server nodig?  Kan ik mijn webshop in de toekomst makkelijk uitbreiden? Welke mate van service en welk contract heb ik nodig?

Webkracht helpt je met jouw webshop

Allemaal vragen die je voorbij kunnen komen voordat je een webshop gaat starten. Logisch ook dat je daar niet direct of niet zelf de antwoorden op vindt. Webkracht helpt je daar graag bij.

Onze eerste webshop maakten we al in 2003, toen e-commerce in de kinderschoenen stond. De laatste order uit een webshop was 2 minuten geleden. Wordt jij onze volgende klant?

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png