SEO cursus

Wil je zelf aan de slag met SEO? Weet je wat SEO is en is je kennis wat weggezakt? Doe een SEO-cursus afgestemd op jouw wensen.

Onze kennis, beschikbaar voor jouw organisatie

SEO of zoekmachineoptimalisatie is niet meer weg te denken. Het bewust omgaan met je website, je teksten en je inkomende links en social media zorgt ervoor dat je hoger scoort in zoekmachines dan je concurrenten.

Met die voorsprong zorg je voor meer bezoekers op je site, wat resulteert in meer omzet, leads en verkopen.

Waarom een SEO-cursus door webkracht?

'Dat klinkt goed', hoor ik je denken, 'maar hoe krijg ik mijn SEO nou echt goed op orde?'.

Dat is voor veel ondernemers een flinke uitdaging. Daar komen wij dan ook graag in beeld. We analyseren jouw doelgroep, concurrentie en wensen. Daarbij pakken we de factoren tijd, geld en inzet mee en kijken we naar de technische mogelijkheden voor jou specifieke site. 

SEO-cursus op maat

In een SEO-cursus brengen we onze kennis aan jou en jouw organisatie over. Een cursus kan bij ons op kantoor in Tilburg worden gegeven, bij jullie op locatie of digitaal via Zoom.

  • - Zelf aan de slag, maar MET begeleiding
    - Altijd op maat voor jouw site
    - Veel tevreden klanten gingen je voor
    - Ruim 12 jaar ervaring op SEO-gebied
    - 3 SEO-specialisten in huis

 

Geinteresseerd? Neem contact op om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken, of om meteen een cursus in te plannen

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png