Website in een dag

Een volledig ontworpen website, met alle pagina's die je nodig hebt, binnen één dag uitgedacht en ontworpen.

Website-in-een-dag nodig?

Zou het niet fijn zijn als je in 1 dag het ontwerp van je website kon regelen? En dat je daarover kon sparren met een partij die niets anders doet? Met de garantie dat aan het einde van de dag het design van je site zo staat zoals je wilt?

Webkracht biedt een website-in-een-dag optie aan, voor ondernemers die niet van treuzelen houden!

Waarom een website-in-een-dag ?

Tijd is geld, dat weet elke ondernemer. Het liefste steek je zo min mogelijk tijd in het het uitdenken van je site. Maar tegelijkertijd is het lastig om de de tijd te vinden om rustig na te denken wat goed zou zijn voor het ontwerpen of herbouwen van je website. Daar heeft Webkracht nu een oplossing voor: website-in-een-dag!

Wat krijg ik?

Een volledig ontwerp op maat, op basis van jouw wensen en behoeften. De website is aan het einde van de dag helemaal af. De dag(en) erna zal hij door het programmeerteam worden gebouwd en voorzien van een CMS, zoals Exolog of Drupal.

 

Wat is het programma?

1. Inventarisatie (9:00u - 10:00u)
De ontwerper van Webkracht komt bij je langs. Of we spreken af kantoor bij Webkracht. In een intakegesprek en op basis van een interview maken we een lijst met alle wensen, randvoorwaarden en functies.

2. Schetsen (10:00 - 12:00u)
Op basis van huisstijlelementen, voorbeeldsites en stijlvoorkeuren gaan we aan de slag met schetsen. Aan het einde van de ochtend staat er een basisopzet voor de homepage.

3. Definitieve ontwerp (13:00 - 14:30u)
Het definitieve ontwerp wordt in samenspraak gemaakt.

4. Ontwerpen overige pagina's (14:30 - 18:00u)
Nadat de homepage definitief is worden de overige pagina ontworpen.

In de vervolgfase, de volgende dag of dagen, wordt de website geprogrammeerd en opgeleverd.

Wat is er van jou nodig?

- Inventarisatie huisstijlelementen (logo, briefpapier, visitekaartje, foto's, kleuren, etc)

  • - Een aantal goede voorbeeldsites
  • - Grove structuur en indeling van de site
  • - Specifieke wensen, functies of randvoorwaarden
  • - Lijst van belangrijke concurrenten

Wat kost het?

De tarieven zijn afhankelijk van het aantal gewenste pagina's, de aanwezigheid van een huisstijl en nog een aantal andere factoren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png