Latenzo

Modewinkel met passie en ambitie

Bij Latenzo kun je terecht voor de nieuwste dames- en herenmode, schoenen en lifestyle accessoires.

In de moderne modezaak in Udenhout vind je een mooi merkenaanbod, perfecte sfeerbeleving en een enthousiast modeteam.

Hoe zorgen we voor meer klanten in onze winkel?

Bij Latenzo shop je de nieuwste mode, schoenen en accessoires. Hun zaken in Udenhout en Goirle bieden een prachtig aantal merken, een topsfeer en je wordt altijd welkom geheten door een enthousiast team. Hun website is het uithangbord van de winkels en is gemaakt door Webkracht.

De vraag

Latenzo wilde meer klanten in de winkel. Ze wisten dat ze daarmee online een stap moesten maken. Ze vroegen Webkracht om een nieuwe website en nieuwsbrief te ontwikkelen. Daarnaast vroegen ze ondersteuning bij een aantal online social campagnes.

De uitdaging

Latenzo had naast de beide winkels ook een webshop. De webshop en winkel waren administratief echter twee gescheiden kanalen. Dat was voor de bezoekers van Latenzo niet altijd duidelijk en zorgde voor een aantal uitdagingen.

De keuze om afscheid te nemen van de webshop, betekende een andere uitdaging. Namelijk dat ze meer uit hun winkelpubliek wilde halen.

De focus moest dus komen op het ontwerpen en bouwen van een mooie en goed werkende website, die meer bezoek naar de winkel trok.

Het resultaat

Na een aantal sessies is besloten om de website strak, duidelijk en modern vorm te geven. Het uiterlijk van de website past helemaal in de stijl van de winkel en andere uitingen. Daarbij is veel gebruik gemaakt van beeldmateriaal en iconen.

De rubriek Shop The Look is bedacht, om mensen binnen het seizoen een goed beeld te geven wat er trending is en te koop in de winkels. De uitgebreide merkendatabase helpt liefhebbers het juiste merk te vinden. Daarnaast scoren die pagina's erg goed in Google en zorgt dus voor aanwas van nieuwe klanten.

Een mooie feature is ook de personal shopping planner. Met deze planner maak je eenvoudig een afspraak in de online agenda. Jij geeft je stijlvoorkeur door en de medewerkers van Latenzo zoeken de juiste kleding voor je uit. In een persoonlijke passessie wordt je zo geholpen aan je favoriete outfit.

Over Latenzo Udenhout

Als je aan modewinkels in Udenhout denkt, dan denk je al gauw aan Latenzo. Dit familiebedrijf is al ruim 50 jaar een begrip in de stad en omstreken. In deze tijd is er veel veranderd, maar één ding is zeker: bij Latenzo shop je altijd de nieuwste dames- en herenmode.

In 1962 begon Latenzo als atelier met 35 coupeuses. Al snel werd er naast het atelier een confectiehal geopend.

In de jaren die volgden groeide Latenzo uit tot een ware modeketen met winkels in Udenhout en Goirle.

Winkelen bij Latenzo

Wat Latenzo zo uniek maakt, is de sfeer die je voelt als je binnenkomt. Je bent altijd welkom om even rond te kijken en je wordt geholpen door een enthousiast modeteam. Ook het merkenaanbod is erg divers, dus er is voor ieder wat wils.

Kortom: wil je de nieuwste mode in huis halen? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Latenzo in Udenhout!

Bekijk de website

Resultaten

  • Modern ontwerp
  • Frisse uitstraling
  • Volledig responsive
  • Meer bezoek in de winkel
  • Goed gevonden

Diensten

Online marketing & advies Webdesign Responsive website Hosting, e-mail & domeinnamen

Andere projecten

Slimme e-step voor de leisure-branche

Green-W

Bouwmaterialen voor de professional

Multifast

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png