Creative Text

De beste marketingteksten voor jouw bedrijf

Creative Text is het bureau van copywriter en webredacteur Hans Rath uit Rotterdam. Hans vroeg Webkracht om de website voor zijn nieuwe bedrijf te ontwerpen en bouwen.

Hoe kun je een website strak ontwerpen en goed bouwen?

Belangrijk voor een webredacteur die zich specialiseert in SEO en webteksten is dat zijn website vanzelfsprekend ook goed scoort in zoekmachines. Daarnaast moet de website persoonlijk zijn en duidelijk het portfolio van het werk van Creative Text laten zien.

Het resultaat

Op verzoek van Hans is gekozen om de website in Wordpress te bouwen.

Wordpress is een makkelijk systeem wat met het gebruik van de juiste plugins en goed onderhoud een prima basis is voor eenvoudige website.

De website is responsive ontworpen en gebouwd. Hiermee is Creative Text verzekerd van een uniforme weergave op alle soorten apparaten.

Over Creative Text

Creative Text uit Rotterdam is een innovatief tekstbureau dat zich richt op het creëren van aansprekende en effectieve teksten voor een breed scala aan klanten. Vanwege hun unieke en creatieve aanpak, is Creative Text in staat om teksten te leveren die de doelgroep aanspreken en die bijdragen aan het bereiken van de doelstellingen van de klanten.

Creative Text biedt een breed scala aan diensten, waaronder tekstschrijven voor websites, brochures, nieuwsbrieven, sociale media en andere online en offline media. De teksten die zij leveren zijn zoals SEO-geoptimaliseerd, helder en overtuigend.

In samenwerking met de klanten, analyseert Creative Text de doelstellingen en de doelgroepen, zodat zij kunnen zorgen voor teksten die precies aansluiten bij de wensen van de klanten. Dit, gecombineerd met hun creatieve en professionele aanpak, maakt Creative Text een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogstaande teksten.

Resultaten

  • Strak ontwerp
  • Pixel-perfect nagebouwd
  • Volledig schaalbaar
  • Makkelijke backend

Diensten

Webdesign Responsive website Webhosting SEO (Google optimalisatie)

Samen met Martijn en zijn team heb ik erg prettig kunnen werken aan mijn website. Het resultaat mag er zijn en ook mijn bezoekers zijn enthousiast!

 

- Hans Rath, eigenaar/tekstschrijver

Andere projecten

De top van de schilderkunst, in Nederland

200 Greatest Paintings

Eersteklas dierenzorg in Zwolle en Wilhelminaoord

Anicura deTweedeLijn

Hoe kunnen
we je verder
helpen?

Hoe snel kunnen jullie aan de slag?

Ons motto is 'zo snel mogelijk!' Dat betekent dat we vaak dezelfde week kunnen afspreken. Dat kan een online meeting zijn, maar ook een meeting bij ons op kantoor in Tilburg, bij jouw bedrijf of ergens tussenin.

De start van jouw project vindt, dus het begin van het functionele ontwerp of de vormgeving, vindt altijd plaats binnen 2 weken. Programmeren, testen en opleveren doen we aansluitend, om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Ben je al klant ? Dan helpen we natuurlijk als dat lukt dezelfde dag nog!

Wat verwachten jullie vooraf van mij ?

Als je start met je webproject, is het handig om over een aantal dingen na te denken. Dat geldt ook als je een vraag heb op het gebied van marketing, overzetting van je website of verbetering van je SEO of conversie.

We hebben ook een mooi blogartikel geschreven over vijf dingen die je moet weten voordat je een website gaat beginnen.

Verder verwachten we natuurlijk dat we op een leuke en produktieve manier samen kunnen werken. Dat doen we wat ons betreft op een zo makkelijk en transparant mogelijke manier. Je praat bij ons altijd met mensen die verstand hebben van hun vakgebied en bevlogen zijn over wat ze doen.

Doen jullie ook aan hosting en onderhoud?

Jazeker! We doen al het technische onderhoud aan de website. Dat is niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud van je website, applicatie of eigen server.

Vaak kiezen onze klanten er zelf voor om met hun website te werken en de inhoud te verzorgen. Maar ook dat kun je aan ons overlaten als je daar geen tijd voor hebt of het gewoon graag wilt uitbesteden. 

Samen met jou kijken we  graag hoe we het inrichten of overzetten en bijhouden van je website en social media kunnen verzorgen.

Welke software of CMS adviseren jullie?

Welke software of CMS jou het beste is, hangt helemaal van jouw wensen af. Er is veel software beschikbaar waarmee je goede websites en webprojecten kunt opzetten.

We werken het liefste met open source systemen, of met systemen waar we ruime ervaring hebben, zodat we voor de kwaliteit van ons werk in kunnen instaan. We werken ondermeer met Wordpress, Drupal, Magento en TYPO3. Daarnaast werken we met het framework Laravel en het Laravel-gebaseerde CMS Exolog.

Elk systeem kent voor- en nadelen, die we graag met jou bespreken, zodat jij altijd de beste keuze voor jouw project maakt. Heb je zelf een interessant systeem, slimme software of een geweldig CMS wat we moeten kennen? Bespreek het vooral met ons!

Wat kost een website bij jullie?

Een goeie vraag, maar wel lastig om te beantwoorden, omdat het antwoordt juist om jouw wensen en behoeften draait. 

Het bouwen van een op-maat ontworpen en geprogrammeerde website is een ander verhaal dan simpelweg een template kiezen een wat aanpassen. Uitgebreide websites, portals, extranets en webshops met diverse koppelingen komen vanzelfsprekend vele malen hoger uit dan eenvoudige websites. Neem vooral contact op met jouw vraag!

whatsapp.png